Σε ξεχωριστά κρεβάτια κοιμούνται Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ

Βιβλίο αποκαλύπτει τι γίνεται στα ενδότερα του Λευκού Οίκου

Δείτε λεπτομέρειες από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πιπεράτες αποκαλύψεις για τις σχέσεις της Μελάνια και του Ντόναλντ Τραμπ  φέρνει στο φως το βιβλίο «Free Melania», της δημοσιογράφου του CNN, Κέιτ Μπένετ.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο της η Μπένετ, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ κοιμάται σε ξεχωριστά δωμάτια, τα οποία μάλιστα βρίσκονται και σε διαφορετικό όροφο στον Λευκό Οίκο. 

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ μετά τις φήμες για την υγεία της

Περιγράφει ακόμα τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ το 2018, όταν, σύμφωνα με τη συγγραφέα, παραλίγο να χάσει το συκώτι της.

Ήρθαν τα Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο: Η Μελάνια έκανε τα αποκαλυπτήρια

Μεγάλο μέρος στο 288 σελίδων βιβλίο, καταλαμβάνει επίσης η διαμάχη της Μελάνια με την κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα, αλλά και η ταυτότητα του ανθρώπου που το 2016 έδωσε στη δημοσιότητα τις γυμνές φωτογραφίες που είχε κάνει η Πρώτη Κυρία στο παρελθόν. 

Ειδικά για τη διαμάχη της με την Ιβάνκα Τραμπ, η Μπένετ γράφει ότι οφείλεται στην ατζέντα που έχει αναλάβει η δεύτερη, η οποία περιλαμβάνει θέματα γυναικών, αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό και προσομοιάζει στις δραστηριότητες που έχει συνήθως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. 

«Η Μελάνια πίστευε ότι η Ιβάνκα εισβάλει στο πεδίο δράσης της» γράφει η Μπένετ και υποστηρίζει ότι το περιβόητο σακάκι με τη φράση «I really don't care, do u?» που είχε φορέσει η Μελάνια τον Ιούνιο του 2018 απευθυνόταν στην κόρη του Ντόναλντ Τραμπ.

Η καπαρτίνα με το περίεργο μήνυμα που φόρεσε η Μελάνια Τραμπ - φωτγοραφία: AP Images

Melania Trump: Οι μαγικές εμφανίσεις και η ομοιότητα με την Diana

Η δημοσιογράφος του CNN υποστηρίζει, τέλος, ότι πίσω από τις γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ που είδαν το φως της δημοσιότητας στις 30 Ιουλίου 2016 από τη New York Post βρισκόταν ο στενός σύμμαχος και συνεργάτης του Τραμπ, Ρότζερ Στόουν.

Πάντως, ο Λευκός Οίκος, με δήλωσή του στον Guardian, δηλώνει έκπληκτος από τα όσα ισχυρίζεται στο βιβλίο της η Μπένετ. 

«Συγγνώμη Μελάνια»: Το άρθρο που την έκανε «πυρ και μανία»

«Η κυρία Τραμπ δηλώνει έκπληκτη από τις αναφορές της Μπένετ. Η ομάδα μας συνεργάστηκε με καλή πίστη με την Κέιτ, περιμένοντας ότι θα κάνει μια ειλικρινή δουλειά. Δυστυχώς περιλαμβάνει αρκετές λάθος λεπτομέρειες και απόψεις καθώς η κυρία Μπένετ μίλησε με αρκετούς ανώνυμους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την Πρώτη Κυρία. Συνεχίζει να μας απογοητεύει όταν άνθρωποι, ειδικά δημοσιογράφοι, γράφουν βιβλία με λάθος πληροφορίες για να βγάλουν κέρδη από την πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ», αναφέρει ο Λευκός Οίκος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top