Melania Trump: Οι μαγικές εμφανίσεις και η ομοιότητα με την Diana

Στη Μεγάλη Βρετανία πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η Melania και ο Donald Trump κατέφτασαν τη Δευτέρα στη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να παραβρεθούν στο παλάτι του Buckingham, όπου ήταν καλεσμένοι από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φαίνεται να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια στιλιστικά, για ν’ ανταποκριθεί στον ρόλο της και να σταθεί υπέρλαμπρη δίπλα στον πλανητάρχη και τα κατάφερε περίφημα! .

Όταν προσγειώθηκαν στην Αγγλία, η Trump βγήκε από το αεροσκάφος φορώντας μία navy φούστα Michael Kors με σακάκι στο ίδιο χρώμα και μία μπλούζα με φιόγκο από έναν από τους μεγαλύτερους βρετανικούς οίκους μόδας, τον οίκο Burberry, αξίας 650 λιρών.

Όταν η Melania και ο Donald Trump κατέφθασαν στο παλάτι του Buckingham το απόγευμα της ίδιας μέρας, εμφανίστηκε με ένα λευκό και navy look, δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana, το οποίο «έκλεψε» όλα τα βλέμματα! Είναι, ίσως, η καλύτερή της εμφάνιση ever! 

Ωστόσο, το look αυτό… κάτι μας θύμιζε! Το outfit έμοιαζε εξαιρετικά με ένα της πριγκίπισσας Diana το 1995. Το αν ωστόσο, η συγκεκριμένη εμφάνιση αποσκοπούσε στο να θυμίζει την Lady Di, δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν την ομοιότητα.

 

 

Αργότερα, στο επίσημο δείπνο του παλατιού, η Melania εμφανίστηκε φορώντας μία υπέρλαμπρη λευκή τουαλέτα, με διαφανή λαιμόκοψη και από έναν ακόμα όχι- βρετανικό οίκο: τον οίκο Dior. Ακολούθησε, όμως, το βασιλικό πρωτόκολλο συμπληρώνοντας το look της με ένα ζευγάρι γάντια μέχρι τον αγκώνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top