Ήρθαν τα Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο: Η Μελάνια έκανε τα αποκαλυπτήρια

Η Πρώτη Κυρία, ντυμένη στην… πένα παρουσίασε τα στολισμένα δέντρα

«Μύρισε» Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο, καθώς η Μελάνια Τραμπ για μια ακόμα φορά παρουσίασε τον φαντασμαγορικό στολισμό που έγινε σε όλες τις αίθουσές του και φέτος είχε θέμα το… «Αμερικανικό Πνεύμα».

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια, να βάζει τις τελευταίες πινελιές στην παραμυθένια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Λευκού Οίκου

Φορώντας ένα κρεμ παλτό, ασορτί φόρεμα και λευκές 12ποντες γόβες στιλέτο, φαίνεται να περιδιαβαίνει τις αίθουσες της προεδρικής κατοικίας, θαυμάζοντας τη δουλειά των εθελοντών που βοήθησαν στην διακόσμηση. 

«Το Αμερικανικό Πνεύμα λάμπει στον Λευκό Οίκο. Χαίρομαι που μοιράζομαι αυτή την πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού με όλους εσάς και είμαι ενθουσιασμένη που θα ζήσουμε την ομορφιά των Χριστουγέννων», έγραψε. 

Η λάμψη και η πολυτέλεια δεν έλειχαν και φέτος, με χιλιάδες λαμπιόνια, αστέρια και στολίδια στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας να κυριαρχούν παντού. 

Σε μια από τις αίθουσες του Λευκού Οίκου δεσπόζει κι ένα τεράστιο ημερολόγιο που μετρά αντίστροφα έως τα Χριστούγεννα.

Η Μελάνια Τραμπ και το προσωπικό εργάστηκαν επί μήνες  για τον στολισμό του Λευκού Οίκου με την ελπίδα πως φέτος δεν θα ακουστούν αρνητικά σχόλια. 

Το Σάββατο, σε ανάρτησή της που συνοδευόταν από πολλές φωτογραφίες, έγραψε: «Οι εθελοντές εργάζονται σκληρά στον Λευκό Οίκο. Σας ευχαριστώ όλους όσοι ήρθατε για να διακοσμήσετε το δέντρο. Ανυπομονώντας να το δείξουμε αύριο το βράδυ».

Ο στολισμός στον Λευκό Οίκο θα τιμηθεί δεόντως για άλλη μία χρονιά, καθώς θα υπάρξουν δεκάδες δεξιώσεις – για το προσωπικό του, μέλη του στρατού, βουλευτές και άλλους, κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top