Μελάνια Τραμπ: Ο σύζυγός μου πρέπει να είναι πρόεδρός μας για άλλα 4 χρόνια

Εξήρε το έργο του Αμερικανού προέδρου για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Ντυμένη στα χακί εμφανίστηκε η Μελάνια Τραμπ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων και κατά την ομιλία της εξήρε το έργο του Αμερικανού Προέδρου, ο οποίος έχει δεχθεί σωρεία επικρίσεων όσον αφορά στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

ΗΠΑ: «Μελάνια, χαμογέλα» -Το νεύμα του Αμερικανού προέδρου στην Πρώτη Κυρία

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

«Από τον Μάρτιο οι ζωές μας έχουν αλλάξει ριζικά» είπε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ σε μακρά αναφορά που έκανε σήμερα στον αντίκτυπο του κορωνοϊού στις ΗΠΑ. Κατά την δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, στο οποίο σπάνιες ήταν οι αναφορές στην πανδημία, το 50χρονο πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία έκανε τη διαφορά. «Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι ανησυχούν, θέλω να ξέρετε ότι δεν είσαστε μόνοι», δήλωσε από τους κήπους του Λευκού Οίκου.

Βεβαιώνοντας ότι ο Τραμπ θα «κάνει κάθε τι δυνατό» για να τελειώσει αυτή η επιδημία, η οποία έχει προκαλέσει σχεδόν 180.000 νεκρούς στις ΗΠΑ, και για να λάβουν φροντίδα όλοι αυτοί που επλήγησαν, η Μελάνια εξήρε τις ηγετικές ικανότητες του συζύγου της.

Κορωνοϊός: Τραγικός απολογισμός στις ΗΠΑ - Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 178.000

Έχουμε ανάγκη ο σύζυγός μου να είναι πρόεδρός μας για άλλα τέσσερα χρόνια. Δεν είναι ένας παραδοσιακός πολιτικός. Δεν μιλάει μόνο, φέρνει αποτελέσματα.

Ακόμη, στην ίδια γραμμή με τις επανειλημμένες επιθέσεις του συζύγου της στα μέσα ενημέρωσης, -όπως τα αποκαλεί ο ίδιος "Fake News"-, η Μελάνια καταδίκασε «τις φήμες» που διαδίδουν οι δημοσιογράφοι και τις «ψευδείς πληροφορίες», όπως και τις «επιθέσεις» από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

Δέκα εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές, η αναμονή που υπήρχε για την ομιλία της τρίτης συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων οφειλόταν κυρίως στο γεγονός ότι δεν έχει βγει στο προσκήνιο από τότε που έχει ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία του προέδρου. Καθώς από τότε που έφτασε στον Λευκό Οίκο τηρεί μια πολύ διακριτική στάση , αυτή ήταν η πρώτη φορά που η πρώτη κυρία έπλεξε σε τέτοιο βαθμό το εγκώμιο του κατά 24 χρόνια μεγαλύτερου συζύγου της.

Με την ομιλία της αυτή, η Μελάνια προσπάθησε να περάσει ένα πιο καθησυχαστικό, πιο συμπονετικό μήνυμα από αυτό που περνάει μέχρι στιγμής στο συνέδριό του το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα. 

Επίσης με την ομιλία της αυτή, η πρώτη κυρία ήλπιζε να ξεχαστεί το φιάσκο του 2016, όταν στην πρώτη μεγάλη ομιλία της στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων είχε επαναλάβει ολόκληρα αποσπάσματα από ομιλία μιας άλλης πρώτης κυρίας, της Μισέλ Ομπάμα.

Ο δισεκατομμυριούχος θα αποδεχθεί επισήμως αύριο, Πέμπτη, και για δεύτερη φορά το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές με ομιλία του από τους κήπους του Λευκού Οίκου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top