ΗΠΑ: «Μελάνια, χαμογέλα» -Το νεύμα του Αμερικανού προέδρου στην Πρώτη Κυρία

Το νόημα που της έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν τους φωτογράφιζαν

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει «το νεύμα» που φέρεται να έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ στη Μελάνια προκειμένου να χαμογελάσει η Πρώτη Κυρία, κατά τη χθεσινή τους επίσκεψη στο Εθνικό Ιερό στην Ουάσινγκτον για την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’. 

Χάος στις ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους κυβερνήτες σε συλλήψεις και... τιμωρία

Εν μέσω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, αλλά και τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού, ο Αμερικανός Πρόεδρος αντιμετωπίζει την πιο δύσκολη περίοδο της θητείας του. Για δεύτερη μέρα συνεχίζει τις επισκέψεις σε θρησκευτικά μνημεία, μετά την παρουσία του στην αγγλικανική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη.

Ντόναλντ Τραμπ: «Πατώνει» στις δημοσκοπήσεις μετά τα βίαια επεισόδια

Αυτό που πρόσεξε όμως ο ξένος Τύπος είναι ότι όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ στάθηκε για τις καθιερωμένες φωτογραφίες έξω από το ιερό, κρατώντας σφιχτά από το χέρι τη σύζυγό του, της έκανε νεύμα να χαμογελάσει. Εκείνη ήταν σοβαρή, αλλά αφότου της ψιθύρισε κάτι, η Μελάνια φαίνεται ότι με δυσκολία «έσπασε» λίγο το χειλάκι της.

Έντονες αντιδράσεις στους αξιωματούχους της εκκλησίας, προκάλεσε και ο  τρόπος με τον οποίο χρησιμοποίησε ο Ντόναλντ Τραμπ τη Βίβλο για να τονίσει τη σημασία του «νόμου και της τάξης».
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top