Επέστρεψε στον Λευκό Οίκο ο Τραμπ κι έβγαλε αμέσως τη μάσκα

Έδειχνε να δυσκολεύεται να αναπνεύσει

Οι θεατρινισμοί δεν έλειψαν ούτε κατά την άφιξη του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο μετά το εξιτήριο που πήρε τελικά από το Walter Reed Medical Center, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό.

Ο Τραμπ Σηκώνει Τη Γροθιά Του Βγαίνοντας Από Το Νοσοκομείο

Ο Αμερικανός πρόεδρος έφυγε από το νοσοκομείο στις 01:45 ώρα Ελλάδος, φορώντας τη μάσκα του, επιβιβάστηκε στο προεδρικό ελικόπτερο και λίγο πριν από τις 02:00 προσγειώθηκε στον Λευκό Οίκο. 

Κορωνοϊός: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Ντόναλντ Τραμπ

Κατά την αποχώρησή του ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το νοσοκομείο, χωρίς να κάνει καμία δήλωση και επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο. 

Wall Street Journal: Ο Τραμπ γνώριζε νωρίτερα ότι έχει κορωνοϊό

Έφτασε στον Λευκό Οίκο κι εκεί κατάφερε και πάλι να εξοργίσει τους Αμερικανούς με την ανευθυνότητά του, αφού ανέβηκε στο μπαλκόνι, έβγαλε τη μάσκα κι ενώ έδειχνε πως δυσκολεύεται να αναπνεύσει πόζαρε για τους φωτογράφους, σηκώνοντας τις γροθιές του, χαιρέτισε την αμερικανική σημαία, θέλοντας να δείξει πως είναι δυνατός και έτοιμος να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του, και μπήκε στην προεδρική κατοικία. 

Το έκανε κι αυτό ο Τραμπ: Βγήκε από το νοσοκομείο για να κάνει βόλτα

Λίγο πριν βγει από το νοσοκομείο μάλιστα, ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω Twitter κάλεσε τους Αμερικανούς να μη φοβούνται τον κορωνοϊό και έγραψε πως χάρη στα φάρμακα που του χορηγούνται νιώθει καλύτερα απ’ ότι 20 χρόνια πριν. 

ΗΠΑ: Θετική στον κορωνοϊό η εκπρόσωπος τύπου του Ντόναλντ Τραμπ

«Αποχωρώ από το Walter Reed Medical Center σήμερα. Αισθάνομαι πολύ καλά. Μη φοβάστε τον κορωνοϊό. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει τη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει μερικά πολύ καλά φάρμακα, αλλά και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό,τι πριν από 20 χρόνια» έγραψε στο twitter o Τραμπ.

Ο Τραμπ Βγάζει Τη Μάσκα Του Φτάνοντας Στον Λευκό Οίκο

Δεν παρέλειψε επίσης σε άλλο tweet να επιτεθεί στα ΜΜΕ και σε όσους τον κατηγόρησαν για την ανευθυνότητα που επέδειξε χθες όταν αποφάσισε να βγει μια βόλτα με το αυτοκίνητο έξω από το νοσοκομείο. 

«Φαίνεται πως τα μίντια αναστατώθηκαν επειδή μπήκα σε αυτοκίνητο ασφαλείας για να πω ''ευχαριστώ'' στους οπαδούς και υποστηρικτές που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομείο πολλές ώρες, ακόμη και μέρες, για να αποδώσουν σεβασμό στον πρόεδρο. Αν δεν το έκανα, τα ΜΜΕ θα έλεγαν πως είμαι αγενής», έγραψε.

Τα γύρισε ο Τραμπ για τον κορωνοϊό: «Φοράτε μάσκα, κρατάτε αποστάσεις»

Και δεν έμεινε εκεί… Επιτέθηκε, φυσικά μέσω Twitter, στους Δημοκρατικούς, τονίζοντας πως γρήγορα θα ξεκινήσει την προεκλογική του καμπάνια. 

«Θα επιστρέψω σύντομα στην καμπάνια. Τα Fake news δείχνουν fake polls», έγραψε σε ένα από τα tweets του ο Τραμπ.

Ο Τραμπ Στον Λευκό Οίκο Ποζάρει Με Σηκωμένους Τους Αντίχειρες

Αποθέωσε για μια ακόμα φορά τον κόσμο που βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν και μεταξύ άλλων έγραψε πως θα ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία ως «ανίκητος ήρωας».

Ο Ηλίας Μόσαλος εξηγεί: Εστία υπερμετάδοσης ο Λευκός Οίκος;

«Το βλέπετε στον ενθουσιασμό για τον Πρόεδρο έξω από το Νοσοκομείο Walter Reed. Το βλέπετε στις Εγγραφές, από τη Φλόριντα έως την Πενσυλβάνια και τη Δυτική Βιρτζίνια, όπου οι Ρεπουμπλικάνοι ξεπερνούν τους Δημοκρατικούς κατά 2 προς 1. Εάν ο Πρόεδρος επιστρέψει στην προεκλογική του εκστρατεία, θα είναι... ανίκητος ήρωας, ο οποίος όχι μόνο επέζησε από κάθε βρώμικο κόλπο που του πέταξαν οι Δημοκρατικοί, αλλά και από τον κινεζικό ιό. Θα δείξει στην Αμερική ότι δεν χρειάζεται πλέον να φοβόμαστε», έγραψε 

ΟΤραμπ Χαιρετά Την Αμερικανική Σημαία

Πίεσε τους γιατρούς για να του δώσουν εξιτήριο

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ έλεγε συνεχώς στους συνεργάτες του ότι δεν αντέχει άλλο στο νοσοκομείο και αισθάνεται καλύτερα. Ο ίδιος φέρεται να πίεσε ασφυκτικά τους γιατρούς για να του δώσουν εξιτήριο, όμως εκείνοι τον συμβούλεψαν πως μια τέτοια κίνηση εμπεριέχει ρίσκο και αν υποτροπιάσει, τα πράγματα θα είναι χειρότερα γι’ αυτόν. 

ΗΠΑ: Θετικοί στον κορωνοϊό ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια

Ο Τραμπ όμως δείχνει να μην καταλαβαίνει τη σοβαρότητα της κατάστασής του και ελπίζει ότι θα μπορέσει να εκτελέσει τα καθήκοντά του, αλλά και να συμμετάσχει στο δεύτερο debate αν του επιτραπεί. 


Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top