Κορωνοϊός: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον Ντόναλντ Τραμπ

«Νιώθω καλύτερα από ό,τι ένιωθα πριν 20 χρόνια»

Εκτός νοσοκομείου θα βρίσκεται πλέον ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσηλεύτηκε για λίγα 24ωρα μετά την είδηση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. 

Το έκανε κι αυτό ο Τραμπ: Βγήκε από το νοσοκομείο για να κάνει βόλτα

Ο πλανητάρχης ανακοίνωσε το εξιτήριό του μέσω Twitter γράφοντας: «Νιώθω πραγματικά καλά! Μην φοβάστε τον κορωνοϊό. Μην τον αφήσετε να ελέγχει τη ζωή σας».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στη θεραπευτική αγωγή που έλαβε στο νοσοκομείο. «Έχουμε αναπτύξει πολύ καλά φάρμακα και γνώσεις» έγραψε χαρακτηριστικά.

«Νιώθω καλύτερα από ό,τι ένιωθα πριν 20 χρόνια» συμπλήρωσε. 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε... άδεια στον εαυτό του από το νοσοκομείο, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και πέρασε μπροστά από τους οπαδούς του.

Τι είπαν οι θεράποντες γιατροί του προέδρου

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι θεράποντες γιατροί του Ντόναλντ Τραμπ, υποστήριξαν πως ο Αμερικανός πρόεδρος νιώθει καλά και συνεχίζει την αγωγή του.

Μάλιστα δεν έχει εμφανίσει πυρετό για 72 ώρες, επομένως έκριναν πως δε χρειάζεται να μείνει άλλο στο νοσοκομείο αλλά θα συνεχίσει την αγωγή του στον Λευκό Οίκο.

«Οι αξιολογήσεις των ειδικών και η κλινική του κατάσταση επιτρέπουν την επιστροφή του στο σπίτι, όπου θα έχει περίθαλψη 24 ώρες το 24ωρο» δήλωσε ο Σον Κόνλεϊ, γιατρός του Λευκού Οίκου.

Παρόλα αυτά είπε ότι ο Τραμπ δεν έχει αναρρώσει πλήρως ούτε έχει διαφύγει εντελώς τον κίνδυνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top