Αυστρία: Αφιέρωμα της κρατικής τηλεόρασης στη χώρα μας

Χωρίς υποχρεωτική καραντίνα από 15 Ιουνίου τουρίστες και ταξιδιώτες

Τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου θα έχουν όσοι τουρίστες και ταξιδιώτες επιθυμούν, «χωρίς υποχρεωτική καραντίνα», προβάλλει η δημόσια Αυστριακή Ραδιοτηλεόραση (ORF).   

Αυτές είναι οι 29 χώρες από τις οποίες θα δεχθούμε τουρίστες

Σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της, με τίτλο «Είσοδος στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουνίου χωρίς καραντίνα», σημειώνει πως οι υγειονομικές υπηρεσίες θα προβαίνουν μόνον σε δειγματοληπτικούς ελέγχους για κορωνοϊό.

Ανοίγει τα σύνορα η Ελλάδα, με ελπίδες για τον τουρισμό

Στην Αθήνα ανακοινώθηκε ότι, με αφετηρία την 1η Ιουλίου, θα αξιολογηθεί η κατάσταση με την πανδημία σε άλλες χώρες και θα διευρυνθεί ανάλογα ο κατάλογος των χωρών, σημειώνεται στο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της δημόσιας Αυστριακής Ραδιοτηλεόρασης.

Θα ελέγχονται υγειονομικά όποιοι έρχονται στην Ελλάδα από 15 Ιουνίου

Πριν από δύο εβδομάδες η αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung φιλοξενούσε άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα έτοιμη για τον θερινό τουρισμό» στο οποίο και περιέγραφε πως η χώρα μας, αφού διαχειρίστηκε υποδειγματικά την πανδημία, φιλοδοξεί να ανοίξει τα σύνορα για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Βροχή τα δημοσιεύματα για την Ελλάδα

«Αν στις αρχές Φλεβάρη, κάποιος προέβλεπε πως η αντίδραση της Ελλάδας στην πανδημία του κορωνοϊού θα ήταν πιο ισχυρή από εκείνη της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Βρετανίας και της Ιταλίας, ενδεχομένως να τον κατηγορούσαν πως περνά πολύ χρόνο με τον Διόνυσο, τον Έλληνα Θεό του κρασιού».

Αστυπάλαια: Η «Πεταλούδα του Αιγαίου» έτοιμη να υποδεχτεί τον τουρισμό

Με αυτή τη φράση το Fortune φιλοξένησε πριν δυο μέρες μια ανάλυση για τον τρόπο που η Ελλάδα κατάφερε να διαχειριστεί την πανδημία, αλλά και πώς μπορεί να γίνει παράδειγμα ανά τον κόσμο για την επιστροφή στην κανονικότητα και τον τουρισμό.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top