Φόνος στην Αγία Παρασκευή: Κατηγορείται η πρώην σύζυγος μαζί με άλλους 4!

Προσήχθησαν από την ΕΛΑΣ και εξετάζονται

Ποιοι κατηγορούνται για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή (βίντεο Star)
Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Προσήχθησαν πριν από λίγο και εξετάζονται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Προσωπικής Ελευθερίας της ΔΑΟΕ δύο Έλληνες  (άνδρας και γυναίκα) και τρεις αλλοδαποί (άνδρες), για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του Πολωνού καθηγητή στις 4/7/2025 στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα η οποία είναι η πρώην σύζυγος του θύματος - με την οποία ο καθηγητής είχε αποκτήσει δύο παιδιά - κατηγορείται ως ηθική αυτουργός για την δολοφονία πριν από δέκα ημέρες.  

Αγία Παρασκευή: Στα ίχνη του δολοφόνου η ΕΛΑΣ - Πού στρέφονται οι έρευνες

Η γυναίκα φέρεται να έπεισε να σκοτώσει τον 43χρονο Πολωνό τον νυν σύντροφό της, ο οποίος κατηγορείται ότι ο εντόπισε τρία άτομα, δύο Αλβανούς και έναν Βούλγαρο, που επίσης έχουν προσαχθεί. 

Εκτέλεση Αγία Παρασκευή: «Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του θύματος

Πληροφορίες Star: Ο σύντροφος της πρώην συζύγου ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή      

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η αστυνομική συντάκτρια του Star Κατερίνα Μαστραντωνάκη, ο νυν σύντροφος της πρώην συζύγου «έχει πάρει πάνω του» την ευθύνη, ισχυριζόμενος ότι η γυναίκα δεν έχει σχέση με τη δολοφονία. Οι ισχυρισμοί του δεν φαίνεται πάντως να πείθουν τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ. ΑΣ που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της δολοφονίας, οι οποίου έχουν «δεμένη» τη συμμετοχή της στη φονική ενέργεια. 

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο δελτίο ειδήσεων του Star για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Μαστραντωνάκη στο δελτίο ειδήσεων του Star για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή  

Τη συμμετοχή τους στη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή έχουν ομολογήσει και άλλοι εκ των κατηγορουμένων.        

Αγία Παρασκευή: Μυστήριο με τη δολοφονία του 43χρονου Πολωνού καθηγητή

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να μετέφεραν τον δράστη στην Αγία Παρασκευή όπου και του έδωσαν το όπλο με το οποίο σκότωσε τον καθηγητή. 

Φυσικός αυτουργός της δολοφονίας φέρεται να ήταν ο ίδιος ο νυν σύντροφος της γυναίκας, ο οποίος κατηγορείται ότι  ήταν ο μασκοφόρος που σκότωσε με πέντε σφαίρες τον 43χρονο, ενώ οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούνται για συνέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής εκτός από διαμάχη για τα παιδιά με την πρώην σύζυγό του, είχε και μεγάλες οικονομικές διαφορές μαζί της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top