Καρδιοχειρουργός «πιάστηκε στα πράσα» με φακελάκι 2.500 ευρώ στη Λάρισα

Η καταγγελία και η σύλληψη - Σε διαθεσιμότητα ο γιατρός

Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη στη Λάρισα ένας καρδιοχειρουργός τη στιγμή που έπαιρνε φακελάκι προκειμένου να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση ασθενούς.

Καταγγελία: Γιατρός Ζήτησε Φακελάκι Για Αναλώσιμα Βιοψίας - Video

Ο λόγος για καρδιοχειρουργό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ο οποίος φέρεται να ζήτησε το ποσό των 2.500 ευρώ από ασθενή.

Ακολούθησε καταγγελία στην αστυνομία και ο γιατρός  συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 2.500 ευρώ.

Λάρισα: Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο καρδιοχειρουργός

Την υπόθεση σύλληψης του καρδιοχειρουργού στη Λάρισα, σχολίασε σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε, πως ο εν λόγω γιατρός «τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και ακυρώσαμε όλα τα χειρουργεία του».

Παράλληλα, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι «δεν έχουν καμία θέση στο ΕΣΥ αυτοί οι λίγοι επίορκοι! Εάν αποδειχθεί αυτή η καταγγελία, πραγματικά Ντροπή του και σε όποιον άλλον το κάνει».

Αναλυτικά η ανάρτηση Γεωργιάδη

«Χθες συνελήφθη, μετά από καταγγελία ασθενούς, καθηγητής καρδιοχειρουργός στο ΠΓΝ Λαρίσης, διότι ζήτησε 2.500€ από ασθενή για να πραγματοποιήσει προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα και ακυρώσαμε όλα τα χειρουργεία του.

Λυπούμαι πραγματικά που ενώ έχουμε δώσει ήδη και την δυνατότητα άσκησης παραλλήλου ιδιωτικού έργου και επιπλέον χρήματα με τα απογευματινά χειρουργεία, υπάρχουν ακόμη ασυνείδητοι γιατροί που εκμεταλλεύονται την δύσκολη στιγμή των ασθενών και των οικογενειών τους. Δεν έχουν καμία θέση στο ΕΣΥ αυτοί οι λίγοι επίορκοι! Εάν αποδειχθεί αυτή η καταγγελία, πραγματικά Ντροπή του και σε όποιον άλλον το κάνει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top