Άρης Μουγκοπέτρος: Το πρώτο μήνυμα μετά την επέμβαση στο μάτι του

«Επιτέλους άκουσα κι ένα καλό νέο»

Άρης Μουγκοπέτρος: Ανησυχία για το δεξί μάτι του / MEGA (βίντεο αρχείου)

Ο Άρης Μουγκοπέτρος που έχασε δύο δάχτυλα την Κυριακή του Πάσχα όταν μια κροτίδα εξερράγη στο χέρι του, χειρουργήθηκε στο δεξί του μάτι.

Εξιτήριο για τον Μουγκοπέτρο: «Επιστρέφω να πάρω αγκαλιά τα αγγελούδια μου»

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, λόγω του ατυχήματος δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου από το δεξί του μάτι, με την όρασή του να είναι στο 10%. Οι γιατροί θα προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν μέρος της όρασής του. 

O μουσικός μετά την επέμβαση έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Ιnstagram.

«Επιτέλους μετά από πάρα πολύ καιρό άκουσα και ένα καλό νέο. Η επέμβαση στο μάτι μου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία», ανέφερε στο βίντεό του ο Άρης Μουγκοπέτρος και ευχαρίστησε τους γιατρούς που πραγματοποίησαν την επέμβαση.

Μουγκοπέτρος: Η φωτογραφία μαζί με τον πατέρα του μέσα από το νοσοκομείο

Κλείνοντας το μήνυμά του, ο μουσικός ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του, σχολιάζοντας: «Εννοείται ευχαριστώ και εσάς για την αγάπη σας και το ενδιαφέρον που δείχνετε καθημερινά στο πρόσωπό μου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top