Εποχικός πυροσβέστης απειλούσε να πέσει στο κενό

Ολονύχτια διαμαρτυρία των εποχικών πυροσβεστών στο υπ. Πολιτικής Προστασίας

Υπουργείο Πολιτικής Κρίσης: Εποχικός πυροσβέστης απειλούσε να πέσει στο κενό / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Συναγερμός σήμανε αργά το απόγευμα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στη λεωφόρο Κηφισίας, καθώς εποχικός πυροσβέστης απειλούσε να πέσει στο κενό. 

«Μπούκαραν» στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης οι εποχικοί πυροσβέστες

Όπως τόνισε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα, ένας απελπισμένος εποχικός πυροσβέστης που έβλεπε το μέλλον του αβέβαιο μετά τη λήξη της σύμβασής του, απειλούσε να πέσει στο κενό από την ταράτσα του υπουργείου. Ευτυχώς πριν από λίγο πείστηκε από τους συναδέλφους του να κατέβει.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στη λεωφόρο Κηφισίας, καθώς εποχικός πυροσβέστης απειλούσε να πέσει στο κενό. 

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στη λεωφόρο Κηφισίας, καθώς εποχικός πυροσβέστης απειλούσε να πέσει στο κενό. 

Το κτήριο συνεχίζει να τελεί υπό κατάληψη. Οι εποχικοί πυροσβέστες από το πρωί πραγματοποιούν «μαραθώνια» συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Οι συμβάσεις τους λήγουν σήμερα και από αύριο θα βρεθούν στην ανεργία. Όπως λένε, είναι αποφασισμένοι να μείνουν στο υπουργείο όλη τη νύχτα.

Εποχικός πυροσβέστης απειλούσε να πέσει στο κενό

Εποχικοί πυροσβέστες: Εισέβαλαν στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ζητώντας συνάντηση με τον υπουργό Βασίλη Κικίλια - Ποια είναι τα αιτήματά τους / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top