Νέες εξελίξεις έχουμε στο περιστατικό του φερόμενου παρά λίγο βιασμού στη Σαλαμίνα, με αυτεπάγγελτη δίωξη να έχει ασκηθεί κατά του 38χρονου, που χειροδίκησε κατά του επίδοξου βιαστή. Από «ήρωας» βρέθηκε να είναι κατηγορούμενος.
Σαλαμίνα: «Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει» - Τι είπε η 20χρονη για την επίθεση
Σαλαμίνα: Αυτεπάγγελτη δίωξη στον 38χρονο για τη βιντεοσκόπηση
Αυτεπαγγέλτως ασκήθηκε ποινική δίωξη και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος για τον 38χρονο, που ισχυρίζεται πως η παρέμβασή του έσωσε την 20χρονη από βιασμό.
«Είναι μία λάθος αντίδραση αυτή να διώκομαι εγώ για το βιντεοσκοπικο υλικό ενός βιαστή που πάσχει από σχιζοφρένεια από ό,τι έχω ακούσει, από ό,τι έχω ενημερωθεί» λέει ο 38χρονος μιλώντας στο Star.
«H καταγραφή είναι αποδεικτικό υλικό»
Η δίωξη στον 38χρονο, αφορά την παράνομη βιντεοσκόπηση. Ο ίδιος, δίνει τη δική του οπτική στο γιατί έγινε η καταγραφή.
Πέφτω απ’τα σύννεφα, εκτός αυτού είναι ένα αποδεικτικό υλικό.
Δεν μπορώ να το πιστέψω καν ότι διώκομαι εγώ για κακούργημα επειδή βιντεοσκόπησα το υλικό του βιαστή της κοπέλας
Σαλαμίνα: Ο 35χρονος είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονη μέσα σε λεωφορείο!
Σαλαμίνα: Επιμένει στην αθωότητά του ο 35χρονος
Από την άλλη, ο 35χρονος, για διάφορους λόγους ζητούσε από τις δικαστικές αρχές να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.
Ωστόσο, δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή που τον οδήγησαν στη φυλακή. Ο ίδιος επιμένει ότι δε θέλησε να βιάσει την κοπέλα.
«Της πρότεινα αν ήθελε να κάτσουμε μαζί να κάνουμε παρέα. Εκείνη, έντρομη σηκώθηκε, πήρε κάποιον τηλέφωνο και μου είπε πως δεν θέλει.
Αποδεχόμενος την άρνησή της επέστρεψα στην αρχική μου θέση. Ποτέ δεν την απείλησα, και ουδέποτε της είπα πως έχω μαχαίρι προκειμένου να την βιάσω», υποστηρίζει ο 35χρονος.
Σαλαμίνα: Στη δίνη των δικαστικών εξελίξεων o 38χρονος
Ο 38χρονος, από «ήρωας» βρίσκεται στη δίνη των δικαστικών εξελίξεων. Δεν αποκλείεται μάλιστα και ο προφυλακισμένος 35χρονος να κινηθεί νομικά εναντίον του με το να καταθέσει μήνυση εις βάρος του.
«Θα προχωρήσει και ο προφυλακισμένος κατηγορούμενος σε περαιτέρω ενέργειες για τα αδικήματα για τα οποία απαιτούν έγκληση. Η εικόνα αυτή είναι πολύ μακριά από τον νομικό μας πολιτισμό. Θυμίζει αρένα της ρωμαϊκής εποχής που κάποιος επιδεικνύει το θήραμα του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο .συνήγορος υπεράσπισης του 35χρονου, Ιωάννης Γλύκας.
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.