Νέος ξυλοδαρμός από γνωστό δικηγόρο: «Με χτυπούσε, ενώ οδηγούσε»

Για bullying κατηγορεί η σύζυγος του ποινικολόγου την ασκούμενη

Νέες λεπτομέρειες από τον ξυλοδαρμό της από γνωστό ποινικολόγο αποκάλυψε η 43χρονη ασκούμενη, η οποία τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. 

Η γυναίκα μίλησε στο Mega και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν τον περασμένη Απρίλιο, μέσα στο αυτοκίνητο του γνωστού ποινικολόγου, με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση, ενώ ήταν και εργοδότης της. 

«Με έβρισε, με χαστούκισε και με τράβηξε από τα μαλλιά»

«Άρχισε να με βρίζει, ότι είμαι ένα δικηγορικό τίποτα. Όταν τόλμησα να αντιδράσω, σήκωσε το χέρι του και με χτύπησε. Όλα αυτά με το αυτοκίνητο εν κινήσει» , είπε και συνέχισε:

«Μου έχει κάνει μήνυση ότι εγώ τον χτύπησα. Μέσα στην παράνοια της στιγμής κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν τον ακούμπησα καθόλου».

Η 43χρονη επανέλαβε ότι εργαζόταν στο δικηγορικό γραφείο του ποινικολόγου για 500 ευρώ και είχε συμφωνήσει να παίρνει και κάποια χρήματα ως αμοιβή από υποθέσεις, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. 

Όπως ισχυρίζεται η ίδια, μετά τον ξυλοδαρμό της, ο γνωστός ποινικολόγος, με αρκετά έντονη παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της και να της ζητήσει συγγνώμη. 

Και δεύτερος γνωστός δικηγόρος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

«Δύο μέρες μετά το συμβάν με κάλεσε στο τηλέφωνο για να μου πει ότι μου ζητάει συγνώμη. Του το έκλεισα. Μου έλεγε ότι μετάνιωσε, "λυπήσουμε πώς θα μεγαλώσω τα παιδιά μου" κτλ», είπε.

Στη 43χρονη δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αρνήθηκε την εγκατάσταση panic button. Επιπλέον δήλωσε πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης.

Μετά την καταγγελία της ο δικηγόρος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς τελικά να εντοπιστεί.

Ξεσπά η σύζυγος Λύτρα: «Με παρουσιάζουν σκόπιμα αδίστακτη»

Ο 69χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι εκείνος έπεσε θύμα επίθεσης από τη 43χρονη.

Σύζυγος ποινικολόγου: «Δέχομαι bullying από τη 43χρονη»

Μετά την αποκάλυψη του νέου περιστατικού βίας με πρωταγωνιστή γνωστό δικηγόρο και τις καταγγελίες της 43χρονης, η σύζυγος του ποινικολόγου, εξέδωσε δήλωση, μέσω του δικηγόρου της, Γιάννη Απατσίδη, υποστηρίζοντας ότι δέχεται bullying από την καταγγέλλουσα. 

«Υπάρχουν όρια αξιοπρέπειας μέχρι στην αθλιότητα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου, η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτης του γραφείου μου, και ιδιωτικώς, ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως, για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο εκδοχές της», αναφέρει μεταξύ άλλων η σύζυγος του ποινικολόγου, δικηγόρος και η ίδια.

Τι απαντά η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου που καταγγέλθηκε για ξυλοδαρμό

«Ως μητέρα, γυναίκα, δικηγόρος, και ενεργή πολίτης, δεν ανέχομαι οιασδήποτε μορφής βία, ακόμη και λεκτική, ανεξαρτήτως φύλου, και γι’ αυτό αποκλειστικά αρμόδια να αποφανθεί είναι η Δικαιοσύνη, και ουχί η περιρρέουσα ψυχολογία της μάζας» σημειώνει επίσης.

Αναλυτικά η δήλωση: 

«Και στην Αθλιότητα ακόμη υπάρχουν Όρια Αξιοπρέπειας!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου, που εσχάτως αναφέρεται ως «ασκούμενη δικηγόρος 43χρονη», η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτης του γραφείου μου, και ιδιωτικώς, ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως, για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο -2- εκδοχές της.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής στη 43χρονη που κατήγγειλε γνωστό δικηγόρο

Επικαλούμενη περιστατικό εκατέρωθεν αντεγκλήσεων με τον σύζυγό μου, η κρισιολόγηση του οποίου εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη με αντίθετες εγκλήσεις, και με το οποίο ουδεμία απολύτως σχέση είχα, η εν λόγω καταγγέλλουσα, την ύπαρξη της οποίας, είτε ως δήθεν συνεργάτιδος, είτε ως φερόμενης εφήμερης «συντρόφου», ούτε καν γνώριζα, μεθοδευμένα, οργανωμένα και συντονισμένα, αντί να στοχοπροσηλωθεί στο επικαλούμενο απ’ αυτήν «περιστατικό βίας», εάν είναι αληθές όπως παρουσιάζεται αποκλειστικά από την ίδια, λυσσαλέα επεδίωξε να προσβάλει την δική μου προσωπικότητα, τυποποιώντας με τις πράξεις της την παρ. 1 του άρθρου 333 του Ποινικού Κώδικα, όπου προβλέπεται "Με την ποινή του προηγούμενου εδαφίου τιμωρείται και όποιος, χωρίς απειλή βίας ή άλλης παράνομης πράξης, προκαλεί σε άλλον τρόμο ή ανησυχία με την επίμονη καταδίωξη ή παρακολούθησή του, όπως ιδίως με την επιδίωξη διαρκούς επαφής με τη χρήση τηλεπικοινωνιακού ή ηλεκτρονικού μέσου ή με επανειλημμένες επισκέψεις στο οικογενειακό, κοινωνικό ή εργασιακό περιβάλλον αυτού, παρά την εκφρασμένη αντίθετη βούλησή του.", αλλά και την κατ’ εξακολούθηση συκοφαντική δυσφήμηση, σε βάρος μου.

Η εν λόγω εμμονική της συμπεριφορά, η οποία πλέον θα αποτελέσει αντικείμενο ελέγχου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, αλλά και από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ίσως καταδεικνύει και τα ιδιοτελή κίνητρά της, καθόσον μία Κακοποιημένη Γυναίκα δεν αντιδρά, κακοποιώντας η ίδια συνάδελφό της.

Ως Μητέρα, Γυναίκα, Δικηγόρος, και Ενεργή Πολίτης, δεν ανέχομαι οιασδήποτε μορφής βία, ακόμη και λεκτική, ανεξαρτήτως φύλου, και γι’ αυτό αποκλειστικά αρμόδια να αποφανθεί είναι η Δικαιοσύνη, και ουχί η περιρρέουσα Ψυχολογία της Μάζας.

Σημειώνω, τονίζω και υπογραμμίζω ότι δεν θα ανεχθώ και οποιαδήποτε προσπάθεια αντιστροφής των ρόλων, και επιδίωξης ηθικής μου εκβίασης, καθώς σε περίπτωση που επικρατήσει ο Θύτης έναντι των Θυμάτων, και δη των απολύτως αμέτοχων, όπως είμαι εγώ, τότε η Κοινωνία μας, όχι μόνον θα καταντήσει "Ζούγκλα", αλλά θα επιτρέψει στα κάθε είδους "αρπακτικά", όταν δεν καταφέρνουν να ζήσουν τις ζωές των άλλων, να εκδικούνται με συκοφαντικές αναφορές και διαρροές, μήπως κι έτσι αποκτήσουν βαρυσήμαντη υπόσταση.

Σε οιονδήποτε συνηγορήσει στην προσβολή της προσωπικότητάς μου, και στην άλωση της οικογενειακής μου ζωής, διά της παράνομης επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού μας χαρακτήρα, θα υποβληθούν όλα τα δέοντα ένδικα μέσα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top