«Με έβρισε, με χαστούκισε και με τράβηξε από τα μαλλιά»

To χρονικό του ξυλοδαρμού της ασκούμενης δικηγόρου από γνωστό ποινικολόγο

Σάλος έχει προκληθεί μετά από τη νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό μιας 43χρονης ασκούμενης δικηγόρου από 69χρονο γνωστό ποινικολόγο του Πειραιά, παντρεμένο, με πλούσια τηλεοπτική παρουσία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε στις 28 Απριλίου 2024 γύρω στις 20:00 το βράδυ, όταν και η 43χρονη μετέβη στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του γνωστού δικηγόρου και φερόμενου ως συντρόφου της, σύμφωνα με το σήμα της ΕΛ.ΑΣ., για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση. 

Και δεύτερος γνωστός δικηγόρος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα στην αστυνομία και στη συνέχεια σε ανάρτησή της στη σελίδα της Ένωσης Ασκούμενων Δικηγόρων στο Facebook, ο γνωστός ποινικολόγος φέρεται να την χτύπησε και να την εξύβρισε. Οι αστυνομικοί της έδωσαν κατάλογο φορέων ενδοοικογενειακής βίας και της πρότειναν να εγκαταστήσει το panic button, όμως εκείνη αρνήθηκε και δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης. 

Τι κατήγγειλε η 43χρονη στην Ένωση Ασκούμενων Δικηγόρων για τον ξυλοδαρμό της

Στην ανάρτησή της στη σελίδα της Ένωσης Ασκούμενων Δικηγόρων στο Facebook, η 43χρονη «φωτογράφιζε» τον γνωστό ποινικολόγο για κακές εργασιακές συνθήκες. 

Απόστολος Λύτρας: «Ζητιανεύει» φαγητό από συγκρατούμενούς του

«Ξεκίνησα αρχικά ως εξωτερική συνεργάτης όμως ο άντρας αποφάσισε, ότι είμαι υποτίθεται πολύ καλή και θέλησε και εσωτερική συνεργασία. Δουλειά 12 – 13 ώρες τη μέρα, μισθός ψίχουλα και υπόσχεση για κατ’ αποκοπή δουλειές που δεν ήρθαν ποτέ.

Όταν τόλμησα να μιλήσω στον άντρα και να διαμαρτυρηθώ, με εξύβρισε χυδαία, με είπε “κ@@@λα”, “δικηγορικό τίποτα” και άλλα πολλά. Όταν αντέδρασα, εκείνος με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά, με έκλεισε στο αυτοκίνητο (όλα αυτά έγιναν εν κινήσει με κίνδυνο να σκοτωθούμε στο δρόμο) και έφυγε στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη», κατήγγειλε η 43χρονη δικηγόρος.

Η αίτηση διαζυγίου της 37χρονης και η νοσηλεία του Λύτρα πριν τον ξυλοδαρμό

Η ίδια ισχυρίζεται ότι μετά από δύο μέρες ο 69χρονος δικηγόρος της τηλεφώνησε για να τα βρούνε και να την πείσει να αποσύρει τη μήνυση. 

Σοκάρουν τα στοιχεία της ΕΛΑΣ για την ενδοοικογενειακή βία

Μετά την καταγγελία της ο 69χρονος αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου χωρίς τελικά να εντοπιστεί. Ο ίδιος προχώρησε σε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι η 43χρονη του επιτέθηκε.

Βραχιολάκι σε όσους είναι σε επιτήρηση για ενδοοικογενειακή βία

Η υπόθεση είναι στην εισαγγελία και διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top