Σάμος: Νεκρός ο Ολλανδός τουρίστας που αγνοούταν επί έξι μέρες

Αγνοούνται δύο Γαλλίδες στη Σίκινο και δύο Αμερικανοί σε Αμοργό και Μαθράκι

Δείτε το ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star για τις εξαφανίσεις τουριστών στα ελληνικά νησιά

Νεκρός εντοπίστηκε ο 74χρονος Ολλανδός τουρίστας που αγνοούταν εδώ και έξι μέρες στη Σάμο.

Εξαφάνιση: Τρεις Τουρίστες Αγνοούνται Σε Νησιά - Video

Η σορός του εντοπίστηκε μεταξύ Λιμνιώνα και Αγίας Κυριακής σε ρέμα, σύμφωνα με το samosvoice.gr.

O Oλλανδός τουρίστας που αγνοούταν στη Σάμο και βρέθηκε νεκρός μετά από 6 μέρες- πηγή φωτογραφίας samosvoice.gr

O Oλλανδός τουρίστας που αγνοούταν στη Σάμο και βρέθηκε νεκρός μετά από 6 μέρες- πηγή φωτογραφίας samosvoice.gr

Ειδικότερα, το drone της Πυροσβεστικής, που πέταξε και σήμερα σε μια ύστατη προσπάθεια εντοπισμού του άτυχου άνδρα, τον εντόπισε, αντικρίζοντας το κόκκινο μπλουζάκι που το θύμα φορούσε, πεσμένο μπρούμυτα, σε σημείο που παραπέμπει σε πιθανή πτώση από μικρό ύψος σε βράχια. Δίπλα του βρέθηκε και το σακίδιό του.

Στο σημείο μεταβαίνει η σύζυγός του, για τυπική επιβεβαίωση - αναγνώρισή του, πριν την ανάσυρση της σορού από το σημείο.

Αμοργός: Αυτός είναι ο 59χρονος Αμερικανός τουρίστας που αγνοείται

Φως στις συνθήκες θανάτου του θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Ο 75χρονος τουρίστας είχε εξαφανιστεί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν είχε ξεκινήσει πεζοπορία. Οι έρευνες εντοπισμού του είχαν ολοκληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης (12/6).

Τέσσερις αγνοούμενοι τουρίστες σε ελληνικά νησιά

Τέσσερις τουρίστες αγνοούνται ακόμη σε ελληνικά νησιά. Η νεότερη εξαφάνιση είναι αυτή στη Σίκινο και αφορά σε δύο ηλικιωμένες Γαλλίδες. Πρόκειται για μια 73χρονη και μία 64χρονη, οι οποίες διέμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού είχαν πάει για πεζοπορία με υψηλές θερμοκρασίες και χάθηκαν τα ίχνη τους.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αρχών στην Αμοργό για τον Αμερικανό συνταξιούχο, που αγνοείται από το πρωί της Τρίτης και για έναν ακόμη Αμερικανό στο νησάκι Μαθράκι, το μικρότερο από τα Διαπόντια νησιά, που βρίσκεται 5,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Κέρκυρας. Όσο περνάνε οι ώρες οι ελπίδες για να εντοπιστούν ζωντανοί εξανεμίζονται, ενώ οι αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top