Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Τετάρτη και Πέμπτη, λόγω καύσωνα

Σε ποιες περιοχές δε θα λειτουργήσουν νηπιαγωγεία και δημοτικά

Στον «φούρνο» μπαίνει η χώρα από σήμερα 11/6 και για τέσσερις ημέρες, με τη θερμοκρασία να υπερβαίνει τους 40 βαθμούς Κελσίου. 

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, κλειστά θα παραμείνουν λόγω καύσωνα τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία στην Αθήνα την Τετάρτη 12/6, με την κατάσταση να επανεξετάζεται για τις επόμενες ημέρες. 

Κλειστά σχολεία στην Αθήνα αύριο, Τετάρτη 12/6, λόγω καύσωνα

Τονίζεται ότι Γυμνάσια και Λύκεια θα λειτουργήσουν κανονικά για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελληνίων 2024 και των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων.

Ο Δήμος Αθηναίων πρόσθεσε επίσης ότι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί Τετάρτη και Πέμπτη θα λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο λειτουργίας, από τις 7 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Στην Αττική κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία στο Ηράκλειο, στον Ταύρο, στην Ηλιούπολη, στα Βριλήσσια και στον Διόνυσο. 

Τριήμερος καύσωνας: Τηλεργασία στο Δημόσιο - Ποια σχολεία θα είναι κλειστά

Πού δε θα ανοίξουν τα σχολεία αύριο, Τετάρτη 12/6

  • Θεσσαλονίκη

Τροποποιήσεις θα υπάρξουν και στη λειτουργία των σχολείων στους δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης (κλειστά Δημοτικά και Νηπιαγωγεία 12-13/6), Κορδελιού – Ευόσμου (Δημοτικά θα λειτουργήσουν ως τις 11:30) και Λαγκαδά (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά θα λειτουργήσουν ως τις 11).

  • Χαλκίδα 

Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων, Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού), από αύριο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 έως και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

  • Μετέωρα

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου μειώνονται οι σχολικές ώρες σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία για τρεις μέρες ήτοι από την Τρίτη 11 έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου αυστηρά μέχρι τις 11:30 και μετά τα σχολεία κλείνουν.

  • Ερέτρια

Με απόφαση του Δημάρχου Ερέτριας ανακοινώθηκαν κλειστά σχολεία από την Τρίτη 11 Ιουνίου μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

  • Μαντούδι

Κλειστά σχολεία για τρεις μέρες λόγω καύσωνα και στο Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας. 

  • Πάτρα

Σύμφωνα με απόφαση της αντιδημάρχου Παιδείας και Αυτεπιστασίας Κατερίνας Σίμου, τα σχολικά συγκροτήματα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πατρέων, θα παραμείνουν κλειστά το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου.

  • Αιγιάλεια 

Κλειστά θα παραμείνουν στις 12 και 13 Ιουνίου τα σχολεία στην Αιγιάλεια σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου.

  • Κόρινθος

Κλειστά την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία στο δήμο Κορινθίων.

  • Νάουσα

Στις 12 το μεσημέρι θα κλείσουν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά του Δήμου Νάουσας.

  • Λάρισα

Αναστολή λειτουργίας των σχολείων στη Λάρισα, αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη στον δήμο Λάρισας λόγω του καύσωνα και των υψηλών θερμοκρασιών.

  • Χανιά

Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία) για αύριο Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

  • Σέρρες

Ο Δήμος Σερρών αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα ολοήμερα από Τρίτη έως Πέμπτη λόγω υψηλών θερμοκρασιών

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top