Σύμη: Βίντεο λίγο πριν ο Μόσλεϊ εξαφανιστεί -Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Πού στρέφονται οι αρχές για τον αγνοούμενο παρουσιαστή του BBC

Δεν έχει τέλος το θρίλερ που εκτυλίσσεται στη Σύμη με την εξαφάνιση του Βρετανού παρουσιαστή του ΒΒC, Μάικλ Μόσλεϊ. Βίντεο ντοκουμέντα από τη διαδρομή του 67χρονου, λίγα λεπτά πριν χαθεί έρχονται στο φως. Στο νησί βρίσκονται και τα παιδιά του παρουσιαστή, ενώ εκτενή ρεπορταζ παρουσιάζουν όλα τα βρετανικά μέσα. 

Εξαφάνιση Μόσλεϊ: Είχε πάθει παροδική αμνησία το 2019 στην Κορνουάλη

Βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Κατερίνα Ρίστα απαθανατίζει τις στιγμές του πασίγνωστου παρουσιαστή, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του.

Στη Σύμη τα παιδιά του Μόσλεϊ για να βοηθήσουν στις έρευνες

Σε αυτό, φαίνεται ο Μάικλ Μόσλεϊ να περπατά δίπλα στη μαρίνα, στο χωριό Πέδι, το μεσημερι της περασμένης Τετάρτης. Κρατούσε ομπρέλα και πήρε τον δρόμο που οδηγεί έξω από το χωριό, προς την παραλία της Αγίας Μαρίνας, με πραγματική θερμοκρασία, όπως λένε οι κάτοικοι, 45 βαθμών Κελσίου. Πάντως, ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε λίγο πριν βγει απο το χωριό Πέδι και μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε ότι ο παρουσιαστής πιθανώς να προχώρησε για την Αγία Μαρίνα.

Σύμη: Βίντεο ντοκουμέντο του παρουσιαστή, λίγο πριν εξαφανιστεί

Σε ένα δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο, ο Βρετανός παρουσιαστής φαίνεται να περπατά δίπλα σε εστιατόριο, κρατώντας πάλι την ομπρέλα του. 

Βίντεο ντοκουμέντο Σύμη

Το νησί ερευνάται πιθαμή προς πιθαμή, από στεριά, θάλασσα και αέρα. Ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας επιχειρεί από το πρωί πάνω από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Το drone του Star κατέγραψε τις έρευνες πάνω στο βουνό με πυροσβέστες και εθελοντές να «χτενίζουν» την περιοχή, για να εντοπίσουν τον αγνοούμενο Βρετανό.

Σύμη: Τα δύο σενάρια για τον Μάικλ Μόσλεϊ 

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η απεσταλμένη δημοσιογράφος στη Σύμη, Κατερίνα Ρίστα, οι αρχές έχουν αποκλείσει οποιοδήποτε σενάριο εγκληματικής ενέργειας για τον αγνοούμενο παρουσιαστή.

Όπως επεσήμανε, υπάρχουν δύο σενάρια:

  • να σκόνταψε και να έπεσε στο βουνό, στον δρόμο της επιστροφής
  • να επιχείρησε να προσεγγίσει τη θάλασσα για να βραχεί, αφού επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες, να σκόνταψε και να έπεσε

Με κομμένη την ανάσα παρακουθούν οι Βρετανοί - Στη Σύμη τα παιδιά του Μόσλεϊ 

Βρετανοί απεσταλμένοι στη Σύμη μεταδίδουν συνεχώς ρεπορτάζ για τον αγνοούμενο παρουσιαστή, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός. 

Το Sky Νews περιέγραψε τη διαδρομή του μέχρι και την ώρα που εξαφανίστηκε: «Ο Μόσλεϊ πιστεύεται ότι άφησε τη γυναίκα του στην παραλία του Αγίου Νικολάου στη 1:30 την Τετάρτη για να πάει περίπατο πίσω, στον χώρο διαμονής τους. Θα έπρεπε να του είχε πάρει λιγότερα από μία ώρα. Αλλά δεν έφτασε ποτέ. 

Ο δρόμος που πήρε ήταν παραλιακός. Πέρασε την περιοχή Πεδί, όπου και εθεάθη από κάμερα ασφαλείας κατά τις 14.00 το μεσημέρι. Δεν είχε μαζί το κινητό του.

Στις 19.30, η γυναίκα του σήμανε συναγερμό, αφού εκείνος δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο»

Στη Σύμη έχουν καταφτάσει και τα παιδιά του Μόσλεϊ για να στηρίξουν τη μητέρα τους και να συμβάλλουν όσο μπορούν στις έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top