Συγκλονίζει στο Star ο μικρός Γιαννάκης που σήκωσε το ευρωπαϊκό

«Όνειρό μου είναι να μπω όρθιος στο γήπεδο της Τούμπας»

Ο μικρός Γιαννάκης σκόρπισε χαρά και συγκίνηση στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Μια από τις πιο μαγικές στιγμές στην OPAP Arena ήταν όταν ο μικρός Γιαννάκης, αν και... οπαδός του ΠΑΟΚ, σήκωσε το κύπελλο του Conference League μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Φιορεντίνα. Ο μικρός φίλαθλος συγκίνησε όλο το πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου φιλοξενήθηκε με την οικογένειά του το μεσημέρι της Πέμπτης!

Ολυμπιακός: Το ξέφρενο πάρτι στον Πειραιά και η αποθέωση των παικτών!

Μια από τις πιο μαγικές στιγμές στην OPAP Arena ήταν όταν ο μικρός Γιαννάκης, αν και... οπαδός του ΠΑΟΚ, σήκωσε το κύπελλο του Conference League

Ο μικρός Γιάννης με την οικογένειά του στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Μοναδικό ήταν το στιγμιότυπο όταν μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ελ Κααμπί και ο Κώστας Φορτούνης πλησίασαν τον μικρό Γιάννη και του έδωσαν το κύπελλο για να το σηκώσει.

Ο  μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης έχει γίνει σύμβολο ενότητας, μια ηλιαχτίδα φωτός που μπορεί να αλλάξει πολλά στον αθλητισμό, αφού τα μηνύματα που περνάει δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και διασκέδαση.

Συγκλονίζει στο Star ο μικρός Γιαννάκης που σήκωσε το ευρωπαϊκό

Ο μικρός Γιάννης με το κύπελλο - Συγκινημένη η μητέρα του στο πλατό της εκπομπής

Μέσα σε... όλες τις προβλέψεις

«Χάρηκα που πήρε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Είχα προβλέψει ότι θα πάρει ο Παναθηναϊκός το Εuroleague, θα πάρουμε εμείς (ο ΠΑΟΚ) το πρωτάθλημα και θα πάρει ο Ολυμπιακός το Conference, και έπεσα μέσα σε όλα. Tο πιστεύεις αυτό; Bγήκαν οι προβλέψεις μου» είπε στη Ζήνα Κουτσελίνη. Μάλιστα για την... ΑΕΚ η πρόβλεψη του είναι ότι θα τα πάει καλά του χρόνου στα ευρωπαϊκά.

Ο μικρός φίλαθλος αποκάλυψε επίσης στην εκπομπή και τι του ψιθύρισε στο αυτί ο Κ. Τζολάκης χθες στο γήπεδο.

Μια από τις πιο μαγικές στιγμές στην OPAP Arena ήταν όταν ο μικρός Γιαννάκης, αν και... οπαδός του ΠΑΟΚ, σήκωσε το κύπελλο του Conference League

Τι ψιθύρισε χθες στο αυτί του μικρού Γιαννάκη ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κ. Τζολάκης

«Μου το είχες πει ότι θα κερδίσουμε», τού είπε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, την ώρα της μεγάλης απονομής στην OPAP Arena.

Το σκηνικό έχει την προϊστορία του: Ήταν στην Τούμπα, στο ντέρμπι της Super League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, όταν ο μικρός Γιάννης είχε μια συνάντηση με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, και τα λόγια του προς τον νεαρό γκολκίπερ τότε είχαν συγκινήσει.

«Είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Europa Conference League», είχε πει χαρακτηριστικά ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Και φαίνεται πως οι ευχές του έπιασαν και με το...παραπάνω!

«Το κύπελλο το είχε πιστέψει και ο κύριος Καραπαπάς που εκείνη την ημέρα ήμασταν μαζί για να μου δώσουν τη φανέλα. Επίσης ευχαριστώ τον κύριο Μαρινάκη για τη φιλοξενία», συμπλήρωσε ο μικρός ήρωας που με τη στάση του δίνει μαθήματα ζωής.

Μια από τις πιο μαγικές στιγμές στην OPAP Arena ήταν όταν ο μικρός Γιαννάκης, αν και... οπαδός του ΠΑΟΚ, σήκωσε το κύπελλο του Conference League

Ο μικρός Γιαννάκης αγκαλιά με τη Ζήνα Κουτσελίνη - Της ευχήθηκε να κλείσει δέκα χρόνια στο Star

«Όνειρό μου να μπω στην Τούμπα όρθιος»

Σχετικά με τον αγώνα που κάνει για το πρόβλημα υγείας του, ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και κάποια στιγμή να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα: Να περπατήσει μόνος του και να μπει στο γήπεδο της Τούμπας.

«Εύχομαι κάποια στιγμή να μπω όρθιος στο γήπεδο της Τούμπας και να σηκώσω το πρωτάθλημα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την ΠΑΕ ΑΕΚ που μου έχει πάρει ποδήλατο για την ενδυνάμωσή μου».

Στην εκπομπή μίλησε και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης που αναφέρθηκε στο χαρισματικό παιδί. Ο ίδιος τόνισε ότι διοργανώθηκε ένας άριστος τελικός που προσέφερε όμορφες στιγμές και συγκίνηση όχι μόνο στον Πειραιά αλλά και σε όλη η Ελλάδα.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top