Πάτρα: Συγκλονίζει ο σύζυγος της Χαράς που «έφυγε» μετά από λιποαναρρόφηση

«Της είπαν ότι είναι κάτι ανώδυνο, "έφυγε" σε λίγες ώρες»

Όσα είπε ο σύζυγος της άτυχης Χαράς στο Mega

«Ράγισε» καρδιές ο σύζυγος της Χαράς, της γνωστής αισθητικού από την Πάτρα που «έχασε» τη ζωή της λίγες ώρες μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης στην οποία υποβλήθηκε.

Και δεύτερη γυναίκα θύμα του γιατρού που χειρούργησε τη Χαρά από την Πάτρα

«Η Χαρά ήταν για το σπίτι μας, όπως έλεγε η κόρη μου, το χρυσό πάπλωμα που μας σκέπαζε όλους. Ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Δε θέλουμε να ζήσουμε με αυτό», είπε με σπαραγμό ο σύζυγός της μιλώντας στο Live News.

Πάτρα: Θρήνος για τη Χαρά που πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση

Πάτρα: Η αισθητικός που πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση

Στη συνέχεια περιέγραψε πως η σύζυγός του πήγε στην Αθήνα για μια απλή επέμβαση ρουτίνας, όπως της είχε πει ο πλαστικός χειρουργός και κατήγγειλε ότι δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός ή μεταεγχειρητικός έλεγχος: 

«Η Χαρά είχε βρει έναν πλαστικό χειρουργό, ο οποίος έκανε αυτή τη μέθοδο, τη λιποαναρρόφηση, πίσω από τον μηρό. Της το είχε παρουσιάσει σαν μία πολύ ανώδυνη επέμβαση, θα την έκανε το μεσημέρι και το απόγευμα θα γύριζε. Στη Χαρά δεν έγινε κανένας προεγχειρητικός και κανένας μεταεγχειρητικός έλεγχος. Απ’ ό,τι ακούσαμε μετά από τους γιατρούς η συγκεκριμένη επέμβαση δεν είναι τόσο ανώδυνη. Η Χαρά πήγε το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά από 2 ώρες έφυγε».

Πάτρα: «Όταν έφτασα η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη»

Στη συνέχεια, ο άνδρας της Χαράς μίλησε για τον Γολγοθά που ακολούθησε μετά το χειρουργείο. Η 57χρονη αισθητικός μόλις είχε πάρει εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική και είχε φρικτούς πόνους, όμως προσπαθούσε μέχρι την τελευταία στιγμή να καθησυχάσει την οικογένειά της.

Πάτρα: Ποια είναι η αισθητικός που πέθανε από επέμβαση λιποαναρρόφησης

«Δευτέρα πρωί το έκανε αυτό, μιλήσαμε το απόγευμα, μου λέει πονάω λίγο, θα κατέβω την Τρίτη να κάνω κάποιες αλλαγές. Πήγε 6:30-7 την Τρίτη, προσπάθησα να επικοινωνήσω, δεν μπορούσα και κάποια στιγμή με παίρνει ο γιος μου μου λέει "Έχουμε πρόβλημα, έλα στο Γενικό Κρατικό". Έφτασα εκεί, ήταν πλέον η κατάσταση μη αναστρέψιμη. Μπήκα εκεί που την είχαν διασωληνώσει, μαζί της ήμουν 20 λεπτά μέχρι που ”έφυγε”», είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν περιγράφεται. Δεν έχω λόγια. Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι γελούσαμε και ξαφνικά το μοιραίο. Μέσα σε 36-38 ώρες», κατέληξε συντετριμμένος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top