Και δεύτερη γυναίκα θύμα του γιατρού που χειρούργησε τη Χαρά από την Πάτρα

Η 69χρονη έκανε λιποαναρρόφηση το 2020 και αργότερα πέθανε

Εκτός από την 57χρονη κομμώτρια και μια 69χρονη πέθανε από λιποαναρρόφηση στην Κάρπαθο / Alpha

Η οικογένεια μίας άτυχης γυναίκας από την Κάρπαθο καταγγέλλει γνωστό χειρουργό πως της έκανε επέμβαση λιποαναρρόφησης το 2020 και λίγο αργότερα εκείνη πέθανε. 

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι πρόκειται για τον ίδιο γιατρό που χειρούργησε και την 57χρονη hair stylist από την Πάτρα που πέθανε επίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός δεν είναι πλαστικός αλλά διαθέτει άλλη ιδιότητα. 

Πάτρα: Θρήνος για 57χρονη hair stylist - Πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας

Κάρπαθος: Το χρονικό του χαμού της 69χρονης 

Σύμφωνα με το «Tlive», η 69χρονη γυναίκα το 2020, χωρίς να το γνωρίζει η οικογένειά της, πήγε στην Αθήνα για να κάνει την επέμβαση λιποαναρρόφησης στην περιοχή της κοιλιάς. Η οικογένειά της την εντόπισε λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα σε άσχημη κατάσταση. 

Η 69χρονη μπήκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου σύμφωνα με την κόρη της, ο γιατρός που τη χειρούργησε είπε σε συνάδελφό του αλλά και στην ίδια πως στη διάρκεια της επέμβασης «μάλλον της τρύπησε το έντερο...». 

Μάλιστα, ο γιατρός δε δίστασε να επιστρέψει στην φρεσκοεγχειρισμένη γυναίκα να πάει πίσω στην Κάρπαθο, ενώ η κλινική της εικόνα ήταν ανησυχητική. 

Πάτρα: Θρήνος για τη Χαρά που πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση

Για να αποφύγει τις συνέπειες, ο γιατρός επιχείρησε να «μπαλώσει» ότι μπορούσε δίνοντας λεφτά στην οικογένεια, και δίνοντας εντολή στην ασφαλιστική του εταιρία να καλύψει έξοδα ύψους 20.000 ευρώ στους δικούς της. 

500.000 ευρώ ζητά από την πλευρά της η οικογένεια της 69χρονης από την Κάρπαθο ως αποζημίωση, ενώ κατέθεσαν και αγωγή. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top