Βραυρώνα: Βρέθηκε νεκρό το βρέφος στη χωματερή!  

Ομολογία του πατέρα ότι το πέταξε στα σκουπίδια αλλά λέει ότι ήταν νεκρό

Βραυρώνα: Βρέθηκε νεκρό το βρέφος σε χωματερή (βίντεο ΕΡΤ) 

Τραγικό τέλος είχε η έρευνα για το βρέφος που αναζητείτο μετά τη διαπίστωση ότι η γυναίκα από τη Βραυρώνα που πήγε στο νοσοκομείο είχε μόλις γεννήσει. 

Το  βρέφος βρέθηκε τελικά νεκρό σε χωματερή, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες ότι είχε πεταχθεί σε κάδο απορριμμάτων. 

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα

 Όλα ξεκίνησαν  όταν μία γυναίκα από το Νεπάλ, εργαζόμενη σε ξενοδοχείο της περιοχής, πήγε χθες το βράδυ με αιμορραγία στο νοσοκομείο.   

Οι  γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα βρισκόταν πριν σε κατάσταση εγκυμοσύνης, δεν μπορούσαν όμως  να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά. 

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν έκαναν έρευνα στο δωμάτιο που έμενε στο ξενοδοχείο το οποίο ήταν μέσα στα αίματα.

Ούτε η  ίδια ούτε ο σύζυγός της που εξετάσθηκαν από αστυνομικούς διευκρίνιζαν τι έγινε και αν γέννησε το παιδί νεκρό ή αν το γέννησε ζωντανό και κάπου το πέταξαν.

Από βιντεοληπτικό υλικό όμως που συνέλλεξε η ΕΛ.ΑΣ. από κάμερα ασφαλείας, διακρινόταν  μια «ύποπτη» κίνηση και ο άνδρας να πετάει «κάτι» στα σκουπίδια που δεν διακρινόταν τι ήταν. 

Πατέρας: Πέταξα το μωρό στα σκουπίδια επειδή πανικοβλήθηκα αλλά ήταν νεκρό  

Και οι δύο γονείς από το Νεπάλ συνελήφθησαν (η μητέρα παραμένει φρουρούμενη στο νοσοκομείο λόγω της κατάστασής της) και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη ως  κατηγορούμενοι, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση τη Δευτέρα αναμένεται να ρίξει φως στο αν το μωρό είχε πεθάνει ήδη όταν το πέταξαν στα σκουπίδια ή το πέταξαν ζωντανό.   

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας παραδέχθηκε ότι πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν ζωντανό. Όπως υποστηρίζει γεννήθηκε νεκρό και επειδή πανικοβλήθηκαν, το πέταξαν στα σκουπίδια.     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top