Σάμος: Είχε επιτεθεί ξανά στον πατέρα της η 49χρονη

Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο. Κόρη με «όπλο» έναν κάβουρα χτύπησε στο κεφάλι και σκότωσε τον πατέρας της μέσα στο σπίτι τους. Τα τελευταία χρόνια μετά τον χωρισμό της έμενε μόνιμα μαζί του στο νησί με τις εντάσεις τους να είναι συχνές.

Στη φωτογραφία φαίνεται η δράστης του φονικού στη Σάμο....


Ανάστατη η κοινωνία της Σάμου με τη δολοφονία ενός 70χρονου το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου απο την ίδια του την κόρη. Η 49χρονη ειδοποίησε μόνη της τις αστυνομικές αρχές.

«Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου», είπε τηλεφωνώντας στην αστυνομία λίγο πριν τις 8.30 σήμερα το πρωί. Περιπολικά έφτασαν στο σπίτι στην οδό 25ης Μαρτίου και εντόπισαν τον άτυχο άντρα αιμόφυρτο στο κρεβάτι με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. Δίπλα ήταν η κόρη του.

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Σάμος: Είχε χτυπήσει ξανά τον πατέρα της τα Χριστούγεννα

Η δράστης τα τελευταία 15 χρόνια, απο τότε που είχε χωρίσει, έμενε το περισσότερο διάστημα με τον πατέρα της στο νησί. Συγγενείς λένε ότι τον είχε χτυπήσει ξανά πριν λίγους μήνες. Η γυναίκα στο παρλεθόν έχει νοσηλευθεί για ψυχιατρικούς λόγους.

«Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της», λέει στο STAR συγγενής θύματος. 

Σάμος: Νόμιζε ότι τη δηλητηριάζει ο πατέρας της 

Εκείνος προσπαθούσε να της χορηγήσει τα φάρμακα βάζοντάς τα στο φαγητό της ενώ εκείνη πίστευε ότι ήθελε να τη δηλητηριάσει.
Σύμφωνα με την αστυνομία, αυτός ήταν κι ένας απο τους λόγους που τσακωνόταν μαζί του.

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», ήταν τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς της ασφάλειας μετά τη σύλληψή της. Λεπτό δεν έχει λυγίσει.

Οι γείτονες στη Σαμό μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο, καπετάνιο στο επάγγελμα ο οποίος είχε ξεμπαρκάρει πολλά χρόνια και ήθελε να περάσει μια ήρεμη ζωή στο νησί του. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο εγγονός του και γιός της δράστιδος. Σε μια απο τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Facebook και συγκεριμένα στις 24 Απριλίου είχε ανεβάσει φωτογραφία που απεικονίζει τον θάνατο, ανθρώποους να στέκονται στην ουρά και στο βάθος να πετούν στον ουρανό. 

Σάμος: Οι τελευταίες πληροφορίες

Αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα η 49χρονη η οποία κατηγορειται ότι με έναν κάβουρα χτυπησε απανωτες φορές στο κεφάλι τον 70χρονο πατέρα της οδηγώντας τον στον θάνατο.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την πράξη της, μάλιστα λύγισε κάποιες στιγμές και ζητά να μιλήσει με τον γιό της στο τηλέφωνο.

Η κατηγορουμένη η οποία αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα είχε επιτεθεί στον πατέρα της και πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα. Τότε είχε γίνει εγκλεισμός της σε κλινική όμως η γυναίκα αρνιόταν να πάρει την αγωγή της και έλεγε σε όσους την συμβούλευαν να ακολουθήσει τη θεραπεία της «Να πάρετε εσείς χάπια».

Η 49χρονη δεν εργαζόταν και την συντηρούσε ο ηλικιωμένος πατέρας της. Τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης ο 23χρονος γιός της και εγγονός του θύματος . 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top