Έγκλημα Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο μετά τη συμπλοκή στο κλαμπ

Αναζητείται ακόμη ο δράστης - Για ασήμαντη αφορμή έπεσε νεκρός ο 23χρονος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της άγριας δολοφονίας ενός 23χρονου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από κλαμπ στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.

'Εγκλημα Μαρούσι: Πώς κόπηκε το νήμα της ζωής του 23χρονου

Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τον δράστη, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και οι καταθέσεις των δύο τραυματιών, ενός 23χρονου, φίλου του θύματος κι ενός 26χρονου φαντάρου, ο οποίος ήταν στην παρέα του δράστη. 

o 23χρονος που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, περίπου δέκα άτομα, φέρεται να συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 23χρονος με τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό. 

Μαρούσι: Η Μαλού ήταν στη σκηνή του μαγαζιού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν σταλεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και το 22αρι όπλο με φυσίγγιο, το οποίο βρέθηκε στο σημείο της συμπλοκής. Ωστόσο ακόμη δεν έχει βρεθεί το μαχαίρι, με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα το θύμα. 

Το νυχτερινό κέντρο έξω από το οποίο έγινε η δολοφονία στο Μαρούσι 1

Οι δύο παρέες φαίνεται που καβγάδισαν για ασήμαντη αφορμή. Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους εμπλεκόμενους, άγνωστο ακόμα ποιος, είπε στον άλλον: «κάνε πιο πέρα, με κοίταξες στραβά».

Μαρούσι: Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή με ένα νεκρό έξω από κέντρο   

Δολοφονία Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή

Βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega έχει καταγράψει τα δραματικά λεπτά μετά τη δολοφονία του 23χρονου. Σε αυτό φαίνεται το θύμα να κείτεται στο έδαφος, με τους αστυνομικούς να βρίσκονται κοντά του και να προσπαθούν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. 


 

Μαρούσι: Ένας νεκρός από επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο   

Σε άλλο βίντεο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 έχουν καταγραφεί σκηνές πανικού έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 23χρονος. 

Το νυχτερινό κέντρο έξω από το οποίο έγινε η δολοφονία στο Μαρούσι 2

Μαρούσι: Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες,ο δράστης ήταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο και όσο διασκέδαζε λογόφερε για ασήμαντη αφορμή με άλλο άτομο. Το άτομο αυτό έφυγε και λίγο αργότερα επέστρεψε στο μαγαζί με ενισχύσεις τον 23χρονο θύμα, ο οποίος δε βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. 

Ο 23χρονος που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι 3

Ο δράστης βγήκε με την παρέα του έξω και ακολούθησε η συμπλοκή. Ο 23χρονος φέρεται να έβγαλε όπλο που είχε στη ζώνη του και αποπειράθηκε να πυροβολήσει. Όμως το όπλο φέρεται να μπλόκαρε, με αποτέλεσμα ο δράστης να του καρφώσει το μαχαίρι που κρατούσε στον λαιμό και να διαφύγει, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος. 

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε κι ένας 26χρονος στην κοιλιά, κι ένα ακόμα άτομο, που νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό με ελαφρύ τραύμα από μαχαίρι στην πλάτη. 

Οι αρχές εξετάζουν αν χρησιμοποιήθηκε και δεύτερο μαχαίρι στη συμπλοκή, δηλαδή, αν ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο και μέλη της παρέας του τραυμάτισαν τα άλλα δύο άτομα με άλλο μαχαίρι. 

Το θύμα ήταν γνωστό στις αρχές, καθώς είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες ναρκωτικά και κλοπές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top