Νήσος Ρω: «Ο Μανώλης είχε χτυπηθεί από τα δεξιά. Ήταν αριστερόχειρας»

Η αδελφή του 22χρονου νεκρού φαντάρου στο Star - «Δεν αυτοκτόνησε»

Δείτε το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την υπόθεση του νεκρού φαντάρου Μανώλη Τσικνάκη στη Ρω

Έξι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο 22χρονος φαντάρος, Μανώλης Τσικνάκης, βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπηρετούσε στο νησί της Ρω. Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο ως αυτοκτονία. Η οικογένεια του όμως έχει στα χέρια της ακράδαντα στοιχεία που δείχνουν δολοφονία και ζητά να ανοίξει ξανά ο φάκελος, προκειμένου οι ένοχοι να μη μείνουν ατιμώρητοι. 

«Να μάθουμε την αλήθεια, να μάθουμε τι συμβαίνει. Δεν μπορούσαμε να δεχτούμε αυτό που προσπάθησαν εξαρχής να παρουσιάσουν από τη μεριά του στρατού», λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο η αδελφή του νεκρού φαντάρου.

Νήσος Ρω: Θρίλερ με τον θάνατο φαντάρου – «Τον σκότωσαν»

«Τα στοιχεία που είχαμε μπροστά μας, οι άνθρωποι που είχαμε συναντήσει δε μας έπειθαν για αυτά που μας έλεγαν, για την αυτοκτονία που προσπάθησαν να παρουσιάσουν εξαρχής», πρόσθεσε η Αγγελική Τσικνάκη.

Η αδελφή του, όπως και όλη η οικογένεια του Μανώλη, ζητούν  απαντήσεις για τον θάνατό του. Είναι σίγουροι ότι έχει δολοφονηθεί και κάποιοι το καλύπτουν. 

«Από την πρώτη στιγμή δεν πείστηκαν υπήρχαν ανακρίβειες σχετικά με τα όσα τους έλεγαν και τελικώς οι άνθρωποι καταλήγουν σήμερα να έχουν διαβεβαίωση από ειδικούς, από μαρτυρίες», σημειώνει η δικηγόρος της οικογένειας, Αλεξάνδρα Σπανάκη.

Όλοι μιλούν για ένα πολύ χαρούμενο παιδί και όπως υποστηρίζει η αδελφή του, ήταν και χαρούμενος που είχε πάει στον στρατό. «Μεγάλωσα με τον αδερφό μου. Όλοι όσοι γνώρισαν τον Μανώλη, όλοι γνώριζαν ένα πολύ χαρούμενο παιδί, του άρεσε πάρα πολύ η ζωή του, του άρεσε πάρα πολύ ζωή. Ακόμα και όταν πήγε στρατό, πήγε με μία διάθεση χιουμοριστική,  όπως ήταν πάντα ο Μανώλης», επισημαίνει η αδελφή του 22χρονου Μανώλη.

Ιατροδικαστής: «Έχει βληθεί από άλλο είδος όπλου στη δεξιά πλευρά. Ο Μανώλης ήταν αριστερόχειρας»

Νέα στοιχεία δίνουν άλλη τροπή στην υπόθεση, καθώς η έρευνα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας δείχνουν ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια. 

«Ο Μανώλης ενώ είναι αριστερόχειρας έχει χτυπηθεί, στη δεξιά ζυγωματική χώρα. Δε συμπίπτει με έναν αριστερόχειρα», τονίζει στο Star η ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Ελπίδα Σπανουδάκη και προσθέτει:

«Το τραύμα, το οποίο έχουμε στη δεξιά ζυγωματική χώρα δεν έχει προέλθει σε καμία περίπτωση από μακρύκανο πυροβόλο όπλο, όπως είναι το Α3G3 που έχουν οι οπλίτες φαντάροι. Έχει βληθεί με άλλου είδους όπλο».

Η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο. Όμως η οικογένεια του Μανώλη ζητά να ανασυρθεί η δικογραφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top