Μυστήριο με τον θάνατο του Γαβριήλ που βρέθηκε καμένος στο όχημά του

Οι μαρτυρίες και η καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία

Ήταν γύρω στις 9:30 το βράδυ της 2 Δεκεμβρίου 2023, όταν η πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά σε σταθμευμένο όχημα που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Αγίων Ταξιαρχών στις Αχαρνές.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα. Κατέσβεσαν την πυρκαγιά και στη θέση του οδηγού εντόπισαν μια απανθρακωμένη σορό. Μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ανήκε στον 44χρονο Γαβριήλ, πατέρα δύο παιδιών.

Το αμάξι αναγνωρίστηκε λίγο αργότερα από τη σύζυγό του, η οποία νωρίτερα, είχε καταγγείλλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Η πυροσβεστική δεν έχει βγάλει ακόμα ασφαλές συμπέρασμα. Θεωρεί ότι πρόκειται είτε για αυτοχειρία, είτε για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Από την πλευρά της, η αστυνομία κάνει λόγο για αυτοχειρία.

Η οικογένεια του Γαβριήλ θεωρεί ότι δεν είχε κανέναν λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του και έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής Ζήνα το βράδυ, ζητώντας δικαίωση στη μνήμη του.

Μυστήριο με τον θάνατο του Γαβριήλ που βρέθηκε καμένος στο όχημά του

«Είδα κάποιον να βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού»

Λίγες ώρες μετά το φρικτό περιστατικό, μάρτυρας είχε αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι βρισκόταν κοντά στο σημείο της τραγωδίας.

Όπως περιέγραψε, ο Γαβριήλ σταμάτησε απότομα το αυτοκίνητο που ήταν εν κινήσει και λίγο αργότερα ξέσπασε η φωτιά στο μπροστινό μέρος του οχήματος, ενώ λίγο αργότερα, φέρεται να είδε κάποιον να βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού, χωρίς, ωστόσο, να παρατηρήσει την κατεύθυνση που έφυγε.

Στην εκπομπή Ζήνα το βράδυ που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης, παρενέβη μια γυναίκα που βρέθηκε κοντά στο σημείο και είδε το φλεγόμενο αμάξι του θύματος. Όπως είπε, εκείνη είδε την πόρτα του οδηγού ανοιχτή και άκουσε τον Γαβριήλ να φωνάζει δύο φορές

«Βοήθεια». Η μάρτυρας κάλεσε την πυροσβεστική και την ενημέρωσε ότι υπάρχει άνθρωπος στο αυτοκίνητο που είχε παραδοθεί στις φλόγες.

Η καταγγελία της συζύγου για ενδοοικογενειακή βία

Την ημέρα που ο Γαβριή κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του, φέρεται να είχε σημειωθεί ενδοοικογενειακό επεισόδιο με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα, στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχαν έναν έντονο τσακωμό, όταν ο 42χρονος βαιοπράγησε εναντίον της.

Λίγο αργότερα, στις 8 το απόγευμα, το θύμα έφυγε από το σπίτι, εξαπολύοντας απειλές στη σύζυγό του, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ίδια. Όπως είπε, έφυγε απειλώντας την ότι θα περάσει «μαύρα Χριστούγεννα» και ότι είναι η τελευταία φορά που τον βλέπει.

Η γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ λίγο αργότερα, στις 9 το βράδυ, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχης για να μηνύσει τον σύζυγό της. Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε θύμα της βίας του συζύγου της και ότι τον τελευταίο μήνα την κακοποιούσε συστηματικά. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Ζήνα το βράδυ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top