Γλυκά Νερά: Η απάντηση του πιλότου για την αλλαγή επωνύμου της Λυδίας

Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν

Τη δική του απάντηση μέσα από τη φυλακή για το γεγονός ότι άλλαξε επίθετο η μικρή Λυδία, έδωσε ο πατέρας της και καθ΄ομολογίαν  δολοφόνος της μητέρας της, Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Άλλαξε επίθετο η μικρή Λυδία

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η κόρη της Καρολάιν Κράουτς, που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, άλλαξε κι επίσημα το επώνυμό της και πήρε το πατρικό της μητέρας της, κόβοντας έτσι κάθε δεσμό με τον πατέρα της. 

Η μικρή Λυδία

Εκείνος, μέσα από τις φυλακές, όπου εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Δημήτρη Μαρέδη κι έδωσε τη δική του απάντηση για την εξέλιξη αυτή. 

Γλυκά Νερά: Η κόρη της Καρολάιν πήρε τη φιλιππινέζικη υπηκοότητα

«Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη γιαγιά του», είπε, δείχνοντας ότι αποδέχεται πλήρως τις αποφάσεις τόσο της μητέρας της Καρολάιν, όσο και της δικαιοσύνης. 

Η Καρολάιν με τη Λυδία

Αποκλειστικό: Το γράμμα που είχε στείλει ο πιλότος στη μητέρα της Καρολάιν

Η μικρή Λυδία τα τελευταία χρόνια ζει στις Φιλιππίνες με τη γιαγιά της και την οικογένεια της θείας της. Η μητέρα της Καρολάιν, πήρε την απόφαση αυτή, μετά από τις προσπάθειες που έκαναν οι γονείς του πιλότου να φέρουν σε επαφή τη Λυδία με τον πατέρα της, όποτε την έπαιρναν εκείνοι, χωρίς να το γνωρίζει η Σουζάνα. 

Γλυκά Νερά: «Τη σκότωσε γιατί πήγε κόντρα στον Θεό, δηλαδή τον ίδιο»

Μαζί με τον σύζυγό της, λοιπόν, και έπειτα από συμβουλή ψυχολόγων, αποφάσισαν να απομακρύνουν το παιδί από τον πατέρα του και από την οικογένειά του, φροντίζοντας να του εξασφαλίσουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top