Ηλιούπολη: Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του 36χρονου στην καραμπίνα

Επιβεβαιώνεται το σενάριο ότι σκότωσε τη μητέρα του κι αυτοκτόνησε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τους θανάτους μητέρας και γιου που βρέθηκαν νεκροί την περασμένη εβδομάδα μέσα στο διαμέρισμά τους στην Ηλιούπολη

Ηλιούπολη - Θρίλερ για γερά νεύρα: «Δε θα της έκανε ποτέ κακό»

Τα δύο σενάρια που εξέταζε η αστυνομία ήταν είτε να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, είτε για μια ακόμα οικογενειακή τραγωδία. 

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως η 63χρονη γυναίκα είχε πεθάνει 12 έως 48 ώρες νωρίτερα από τον 36χρονο γιο της, ο οποίος βρέθηκε ολόγυμνος, νεκρός πάνω στο κρεβάτι με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο μάγουλο και την κάτω γνάθο. 

Ηλιούπολη: «Μπορεί να είναι εγκληματική ενέργεια» - Τα δύο δεδομένα

Ξεκίνησαν έτσι οι αστυνομικοί να προκρίνουν το σενάριο ότι ο γιος σκότωσε αρχικά τη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Αυτό που περίμεναν οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το αν βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 36χρονου και των αποτυπωμάτων στην καραμπίνα που βρέθηκε σε δωμάτιο, μακριά από τα δύο πτώματα. 

Ηλιούπολη: Η καραμπίνα και τα κινητά θα δώσουν τις απαντήσεις

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η εξέταση για την πυρίτιδα δεν βοήθησε και πολύ την έρευνα, ωστόσο πάνω στην καραμπίνα ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα του 36χρονου, ενώ δεν υπήρχε το αποτύπωμα κανενός άλλου. 

Έτσι αυτό που φαίνεται να επιβεβαιώνεται είναι ότι ο γιος σκότωσε τη μητέρα του, πυροβολώντας την με την καραμπίνα του πατέρα του στον κρόταφο. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, όμως ο θάνατός του δεν ήταν ακαριαίος. 

Ηλιούπολη: Τα σκισμένα ρούχα και το αίμα που βρέθηκε στους τοίχους

Από την αναστάτωση που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μέσα στο διαμέρισμα και τα αίματα στους τοίχους, φαίνεται να καταλήγουν πλέον στο συμπέρασμα ότι σύρθηκε μέχρι το υπνοδωμάτιο και στη συνέχεια ξάπλωσε στο κρεβάτι, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top