Ηλιούπολη - Θρίλερ για γερά νεύρα: «Δε θα της έκανε ποτέ κακό»

Μυστήριο και αναπάντητα ερωτήματα για τη νεκρή μητέρα και τον γιο

Ηλιούπολη

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της Ηλιούπολης με τους δυο νεκρούς, μητέρα και γιο, μέσα στο σπίτι τους. Συγγενικό πρόσωπο που μπήκε πρώτο στον χώρο και αντίκρισε τη φρίκη, μιλώντας στο Star αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. 

Ηλιούπολη: «Μπορεί να είναι εγκληματική ενέργεια» - Τα δύο δεδομένα

Το Ανθρωποκτονιών για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, πόρτα-πόρτα, αναζητούσε μαρτυρίες και στοιχεία. Η υπόθεση όχι μόνο δεν έχει κλείσει αλλά είναι σε πλήρη εξέλιξη μέχρι να τοποθετηθούν όλα τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους. Κάποια λείπουν και είναι αυτά που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας όπως λέει και μια συγγενής της οικογένειας.

Τα ερωτήματα είναι: 

  • Ποιός έκανε άνω  - κάτω το σπίτι;
  • Γιατί η πίσω πόρτα ήταν ανοιχτή;

Mάλιστα η πρόσβαση στην πίσω πλευρά του σπιτιού όπως φαίνεται στα πλάνα του Star είναι αρκετά εύκολη. Απο την πρασιά, στο εγκαταλελειμμενο σπίτι και από εκεί στη συνέχεια στο οικόπεδο που βρίσκεται η πολυκατοικία της οικογένειας.

Η οικογένεια «βλέπει» ως πιθανό κι ένα ακόμη σενάριο: Να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Ηλιούπολη: Η καραμπίνα και τα κινητά θα δώσουν τις απαντήσεις

Ηλιούπολη: «Ήταν πολύ δεμένος με τη μητέρα του, δεν θα της έκανε κακό»

Η ξαδέρφη της μητέρας πήγε σήμερα στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε το δράμα για να πάρει την ηλικιωμένη γυναίκα που ζούσε μέχρι χθες στο ισόγειο της τριώροφης πολυκατοικίας. Όπως είπε στο Star, η σχέση μητέρας και γιού ήταν εξαιρετική. Ο γιος «ποτέ δεν θα έκανε κακό στη μητέρα του».

«Την μητέρα του την υπεραγαπουσε, την λάτρευε, ήταν παντού, στο Μεσολόγγι που σπούδαζε, όταν πήγε φαντάρος ήταν στην Κύπρο μαζί του, είχε παθολογική αγάπη στη μητέρα του».

  • Ηταν άρρωστη η μητέρα; Επασχε απο κάποια ασθένεια;
  • Οχι, οι φυσιολογικές αρρώστειες της ηλικίας που έχουμε. Ο ανιψιός μου ήταν ένα απο τα καλύτερα παιδιά. Ξέρω πολύ καλά οτι δεν είχε προβλήματα.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της Ηλιούπολης με τους δυο νεκρούς, μητέρα και γιο

Ηλιούπολη: Αντικοινωνικός στη γειτονιά ο γιος - Toν έβλεπαν να κάνει ηλιοθεραπεία στην ταράτσα

Ωστόσο δεν ήταν και ιδιαίτερα κοινωνικός με τη γειτονιά. Οι περισσότεροι τον έβλεπαν στην ταράτσα να κάνει ηλιοθεραπεία ή να κάνει τζόκινγκ.

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της Ηλιούπολης με τους δυο νεκρούς, μητέρα και γιο

Το τελευταίο διάστημα είχε πάρει κάποια κιλά και προσπαθούσε να τα χάσει. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε χρήση αναβολικών, κάτι που διαψεύδει η θεία του.

Το κίνητρο παραμένει μυστήριο με τα σενάρια να φουντώνουν.Τα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι αυτά που θα δώσουν τις τελικές απαντήσεις για το εάν είχε πυρίτιδα στα χέρια του, και αν εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα. Επίσης το κινητό του τηλέφωνο ίσως αποκαλύψει κάποιο μήνυμα ή κάποια τελευταία κλήση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top