Ηλιούπολη: Τα σκισμένα ρούχα και το αίμα που βρέθηκε στους τοίχους

Αναβολικά έπαιρνε ο 36χρονος

Σε θρίλερ εξελίσσεται η οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη με μία μητέρα και τον γιο της να βρίσκονται νεκροί το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Και οι δύο έφεραν σφαίρες στο κεφάλι και εντοπίστηκαν σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού. 

Ανατροπή στην Ηλιούπολη: Επικρατέστερο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα

Οι αρχές ερευνούν σε βάθος την υπόθεση με σκοπό να απαντήσουν σε όλα τα αναπάντητα ερωτήματα. Μέχρι τώρα το επικρατέστερο σενάριο είναι ο γιος να δολοφόνησε τη μητέρα. Προς αυτή την κατεύθυνση δείχνει και το γεγονός ότι ανάμεσα στους δύο φόνους, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής, μεσολάβησαν αρκετές ώρες ή και μέρες. 

Ηλιούπολη: Ο μυστηριώδης άνδρας με τα μαύρα και οι πυροβολισμοί

Ηλιούπολη: Το σκηνικό του... θανάτου

Η μητέρα έφερε σφαίρα στον κρότοφο και εντοπίστηκε νεκρή πάνω σε μία πολυθρόνα, ντυμένη κανονικά ενώ ο γιος της -που έφερε τραύμα από σφαίρα στο μάγουλο- εντοπίστηκε νεκρός γυμνός, πάνω στο κρεβάτι. Στον χώρο υπήρχαν παντού σκισμένα και πεταμένα ρούχα του. 

Η καραμπίνα βρέθηκε σε άλλο σημείο του σπιτιού, κάτι που κάνει την αστυνομία να πιστεύει ότι ο γιος πρώτα δολοφόνησε τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε, έκανε κάποια βήματα φτάνοντας μέχρι το δωμάτιο, έπεσε στο κρεβάτι όπου και τελικά κατέληξε μετά από κάποια ώρα ή ώρες. 

Ηλιούπολη: Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε καρέκλα με μια σφαίρα στο κεφάλι

Φυσικά δεν αποκλείεται η περίπτωση ο γιος να έπασχε από κάποια ψυχική διαταραχή, αν και από τις έρευνες που έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο δεν βρέθηκαν φάρμακα. 

Ηλιούπολη: Χρήση αναβολικών έκανε ο γιος 

Σύμφωνα με το Live News, ο γιος φαίνεται να έκανε χρήση αναβολικών ουσιών. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να είχε αντίκτυπο στη συμπεριφορά του. 

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο 36χρονος που βρέθηκε νεκρός με τη μητέρα του

Στο σπίτι βρέθηκαν αίματα στους τοίχους, πράγμα που εξηγείται αν σκεφτεί κανείς ότι ο 36χρονος περπατώντας τραυματισμένος, χρειάστηκε να στηριχθεί στους τοίχους πριν πέσει στο κρεβάτι και ξεψυχήσει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top