Ηλιούπολη: Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε καρέκλα με μια σφαίρα στο κεφάλι

Μάνα και γιος ήταν νεκροί εδώ και μια εβδομάδα – Τα σενάρια που εξετάζονται

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά της Ηλιούπολης, όπου χθες το βράδυ βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμά τους μια μητέρα και ο γιος της. Και οι δύο έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ το σπίτι ήταν αναστατωμένο. 

Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος νεκροί από πυροβολισμούς στο διαμέρισμά τους

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Γύρω στις 22:30 γειτόνισσα ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου αναδυόταν έντονη δυσοσμία. Αστυνομικοί έφτασαν στην οδό Θερμοπυλών και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα. 

Η 63χρονη γυναίκα ήταν καθισμένη σε μια καρέκλα με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο 36χρονος γιος της βρέθηκε στο διπλανό υπνοδωμάτιο, ξαπλωμένος στο κρεβάτι, επίσης πυροβολημένος στο κεφάλι. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκε μια καραμπίνα, αλλά σε άλλο δωμάτιο, μακριά από τα δύο πτώματα, γεγονός που οδηγεί την αστυνομία να προσανατολίζεται στο σενάριο της ανθρωποκτονίας. 

Η κεντρική είσοδος του διαμερίσματος ήταν διπλοκλειδωμένη, ωστόσο η πίσω πόρτα στην κουζίνα ήταν παραβιασμένη, ενώ το διαμέρισμα ήταν αναστατωμένο, σαν κάποιος να έψαχνε κάτι. 

Δεν αποκλείεται λοιπόν κάποιος να μπήκε από την πίσω πόρτα με σκοπό τη ληστεία ή τη δολοφονία μητέρας και γιου με άγνωστα κίνητρα. 

Η γυναίκα που ειδοποίησε την αστυνομία είπε στους αστυνομικούς ότι είχε να τους δει από την περασμένη Πέμπτη, ενώ και ο ιατροδικαστής κατά τη νεκροψία κατέληξε πως μητέρα και γιος είναι νεκροί αρκετές μέρες. 

Η 63χρονη εργαζόταν ως τηλεφωνήτρια και ο γιος της ήταν ιδιωτικός υπάλληλος. Ο πατέρας είχε «φύγει» από τη ζωή εδώ και χρόνια. 

Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι στο ισόγειο της πολυκατοικίας έμενε η ηλικιωμένη μητέρα του θύματος, η οποία προφανώς δεν είχε καταλάβει τίποτα. Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι κανείς από τους γείτονες δεν άκουσε πυροβολισμό και χρειάστηκε να περάσουν τόσες πολλές μέρες για να αποκαλυφθεί το φρικτό αυτό έγκλημα. 

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η εξέταση της καραμπίνας αλλά και η ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top