Ανατροπή στην Ηλιούπολη: Επικρατέστερο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα

Νέα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στους δύο θανάτους μητέρας και γιου στην Ηλιούπολη. Τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία με τον γιο να δολοφονεί τη μητέρα του και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του. 

Ηλιούπολη έγκλημα 1

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι ο 36χρονος βρέθηκε σε ακαμψία, κάτι που σημαίνει ότι πέθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί, ενώ η μητέρα του ήταν νεκρή περίπου μια εβδομάδα. 

Ηλιούπολη: Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε καρέκλα με μια σφαίρα στο κεφάλι

Έφερε τραύμα στο μάγουλο και τη γνάθο και μάλλον δεν πέθανε ακαριαία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν ίχνη αίματος από το σημείο, όπου βρέθηκε η καραμπίνα έως το κρεβάτι, όπου τελικά κατέληξε, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι περπάτησε μέχρι το δωμάτιό του.

Ηλιούπολη: Ως αντικοινωνικό περιγράφουν τον 36χρονο οι γείτονες

Σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων, ο 36χρονος ήταν ένας εσωστρεφής άνθρωπος που επιδείκνυε έως και αντικοινωνική συμπεριφορά, ενώ είχε συχνά μικροκαβγάδες με τη μητέρα του. 

Ηλιούπολη: Ο μυστηριώδης άνδρας με τα μαύρα και οι πυροβολισμοί

Ο άνδρας έμενε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, στο ισόγειο έμενε η γιαγιά του και στον πρώτο όροφο η μητέρα του.  Δεν αποκλείεται πριν από μια εβδομάδα να είχε κάποιο καβγά με τη μητέρα του, να πήρε την καραμπίνα που είχε στο σπίτι και να την πυροβόλησε, όπως καθόταν στην καρέκλα. Στη συνέχεια πιθανόν να μην άντεξε το βάρος της πράξης του και να έβαλε τέλος και στη δική του ζωή. 

Ηλιούπολη έγκλημα 2

Ο 36χρονος δεν είχε προσωπική ζωή και δούλευε περιστασιακά ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ο πατέρας του είχε πεθάνει πριν από περίπου τρία χρόνια από ανακοπή. 

Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος νεκροί από πυροβολισμούς στο διαμέρισμά τους

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχουν στείλει την καραμπίνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τον εντοπισμό δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Ερευνούν, επίσης, τα χέρια του 36χρονου για ίχνη πυρίτιδας, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα της μητέρας και του γιου, μήπως εκεί βρεθούν κάποια στοιχεία. 

Εντύπωση προκαλεί ότι η πίσω πόρτα του διαμερίσματος ήταν ανοιχτή και αν και το σπίτι ήταν αναστατωμένο, βρέθηκαν χρήματα, χωρίς όμως να μπορεί κάποιος να πει ότι δε λείπει κάτι από το διαμέρισμα. 

Ηλιούπολη έγκλημα 3

Μπαλάσκας: «Επήλθε σκληρή πάλη μεταξύ του γιου και της μητέρας»

Σύμφωνα με τον αστυνομικό αναλυτή Σ. Μπαλάσκα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το σπίτι στην οδό Θερμοπυλών βρέθηκε αναστατωμένο καθώς μεταξύ μητέρας και γιου επήλθε σφοδρή πάλη. Όπως είπε, όταν τελείωσε η πάλη αυτή, η μητέρα κάθισε στην καρέκλα και τότε ο γιος την εκτέλεσε. 

Φαίνεται μάλιστα πως ο 36χρονος για πέντε μέρες περίπου βρισκόταν στο διαμέρισμα με τη νεκρή μητέρα του, μέχρι που πήρε την καραμπίνα και την έστρεψε εναντίον του εαυτού του για να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Οι αστυνομικοί προς το παρόν αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και αναμένουν τόσο τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, όσο και της εξέτασης της καραμπίνας για να καταλήξουν στα οριστικά συμπεράσματα για την υπόθεση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top