Σύμη: «Δε θυμάται τίποτα» ο 30χρονος που πήγε να τη βιάσει στην καφετέρια

Καρέ καρέ η σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε 32χρονη στο μαγαζί της

«Δε θυμάμαι τίποτα, ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ», φέρεται να ισχυρίζεται ο άντρας, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μίας νεαρής γυναίκας στο κατάστημά της στη Σύμη. 

Σύμη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχθηκε 32χρονη

Η νεαρή γυναίκα παραμένει σε κατάσταση σοκ, ενώ σήμερα εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι να γίνει το δικαστήριο, με τον περιοριστικό όρο να μην ξαναπάει στο νησί. Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει τις μαρτυρικές στιγμές που πέρασε η γυναίκα  στα χέρια του.  

Σύμη: Καρέ καρέ η σεξουαλική επίθεση στην 32χρονη 

Το βίντεο που εξασφάλισε το STAR αποκαλύπτει λεπτό προς λεπτό τη σκληρή μάχη που έδωσε η νεαρή γυναίκα για να γλιτώσει από τα χέρια του 30χρονου. Οι φωνές και τα παρακάλια της προκαλούν ανατριχίλα.  

Σύμη: «Πάλεψα για να γλιτώσω από τα χέρια του»

«Του φώναζα να βγει έξω, μετά δε με άφηνε να ανοίξω εγώ την πόρτα, προσπάθησα να πάω να ανοίξω αλλά μάγκωσε η πόρτα δεν μπορούσα, κλώτσαγα», λέει το θύμα. 

Σύμη: Την κλείδωσε σε καφετέρια και προσπάθησε να τη βιάσει

Ο 30χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια, παράνομη κατακράτηση και αντίσταση κατά της αρχής διότι επιτέθηκε και στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν, νωρίτερα είχε κυνήσει την κοπέλα μέσα στο μαγαζί. Κάποια στιγμή, όπως βλέπετε στα πλάνα, τη στρίμωξε κοντά στην πόρτα και της έκανε κεφαλοκλείδωμα. Οι φίλοι της την άκουγαν που εκλιπαρούσε για βοήθεια και προσπαθούσαν να σπάσουν την πόρτα.  

Σύμη: «Ήταν μεθυσμένος, ζητάει συγγνώμη. Δε θυμάται τίποτα»

Ο δικηγόρος του άνδρα που κατηγορείται λέει ότι δε θυμάται τίποτα. «Ήταν σε κατάσταση βαριάς μέθης, οπότε η συνείδησή του ήταν πάρα πολύ μειωμένη και προφανώς δε θυμάται τα περισσότερα από αυτά που συνέβησαν. Ειλικρινά δεν πιστεύω αυτό που συνέβη, μου τα λες και δεν τα πιστεύω . Χίλια συγνώμη πρώτα από όλα στην κοπέλα».

Τραγωδία στη Σύμη: Πέθανε ξαφνικά στρατιωτικός, πατέρας δύο μικρών παιδιών

Η κοπέλα σώθηκε τελευταία στιγμή γιατί κάποιοι έξω από το μαγαζί άκουσαν τις φωνές της και έσπασαν την πόρτα. Ο κατηγορούμενος, που ζει στη Ρόδο και εργαζόταν στην ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου στη Σύμη, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει το δικαστήριο, με τον περιοριστικό όρο να μην ξαναπάει στο νησί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top