Ζάκυνθος: Αρνούνται να επιστρέψουν στο σπίτι τα παιδιά που κακοποιήθηκαν

Απαγορεύθηκε να βλέπει τα θετά παιδιά της η μητέρα με παρέμβαση εισαγγελέα

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της Ζακύνθου. Ενώ μέχρι και χθες η 50χρονη μητέρα -καταδικασμένη για κακοποίηση των θετών παιδιών της επισκεπτόταν τα ανήλικα στο νοσοκομείο-, σήμερα είχαμε παρέμβαση εισαγγελέα που της απαγορεύει να τα βλέπει μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και να αποφασιστεί τελικά αν θα επιστρέψουν στο σπίτι ή αν θα οδηγηθούν σε κάποιο ίδρυμα.

Ζάκυνθος: «Το παιδί λέει ψέματα, απλά το έσπρωξα» - Video

Η 50χρονη γυναικα επισκέφθηκε χθες για περίπου μισή ώρα τα δύο ανήλικα θετά παιδιά της στο νοσοκομείο, και στη συνέχεια οι παιδοψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί που τα παρακολουθούν παρατήρησαν μια αναστάτωση στη συμπεριφορά τους.

Ζάκυνθος: Απαγορεύθηκε να βλέπει τα παιδιά της η μητέρα

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά αρνήθηκαν ακόμη και να φάνε το βραδινό τους φαγητό με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Ζάκυνθος: Απαγορεύθηκε να βλέπει τα θετά παιδιά της η μητέρα με παρέμβαση εισαγγελέα

Σήμερα λοιπόν, όταν η μητέρα επιχείρησε να εισέλθει στο νοσοκομείο Ζακύνθου της απαγορεύθηκε η είσοδος και της ανακοινώθηκε πως η απόφαση του εισαγγελέα είναι πως δεν μπορεί πλέον να βλέπει τα παιδιά και αυτό γιατί τα ίδια δεν επιθυμούν όπως λένε να γυρίσουν ξανά πίσω στην οικογένεια και στο σπίτι που έμεναν για τρία χρόνια.

Ζάκυνθος: Ένοχη η μητέρα για την κακοποίηση των ανήλικων παιδιών της

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Βαλεντίνα Καραγεωργίου, το ερώτημα που έχει προκύψει ειναι πώς γινοταν μέχρι και χθες μια καταδικασμένη για κακοποίηση μητέρα να μπορεί να βλέπει τα παιδιά της.

Ζάκυνθος: Απαγορεύθηκε να βλέπει τα παιδιά της η μητέρα

Η απάντηση που λάβαμε σε αυτο το ερώτημα είναι πως η μητέρα διατηρεί ακόμα την επιμέλεια των παιδιών και πως η βία που ασκήθηκε σύμφωνα με την κατάθεση της ηταν περισσότερο λεκτική παρά σωματική.

Το αποκλειστικο ρεπορταζ του Star όμως, λέει πως το ανήλικο αγόρι είχε και μια αμυχή στην πλάτη και πως προφανώς νέα στοιχεία περιήλθαν στη διάθεση του εισαγγελέα και για αυτο τον λόγο απαγορεύθηκαν οι επισκέψεις.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top