Λυκειάρχης απέβαλε μαθητές γιατί ήθελαν να τραγουδήσουν για τα Τέμπη

Μαρία Καρυστιανού: Θα ήμουν πολύ περήφανη μητέρα σας

Μία απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Λυκειάρχης απέβαλε μαθητές γιατί ήθελαν να τραγουδήσουν στη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου για τα Τέμπη.

Τέμπη: Εγγύηση 900.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου σε στέλεχος ΕΡΓΟΣΕ

Η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθας και Πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων, με μία ανάρτησή της έδωσε την αιχμηρή απάντησή της. 

Συγκλόνισε ξανά η Καρυστιανού: «Υπερασπιζόμαστε τα παιδιά, νεκρά ή ζωντανά»

Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της η Τασούλα Παπανικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  σύμφωνα  με την καταγγελία δύο μαθητές Λυκείου αποβλήθηκαν γιατί  ήθελαν να τιμήσουν τα θύματα στα Τέμπη  με ένα τραγούδι  στη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου. Η Διευθύντρια σύμφωνα με την  καταγγελία ήταν εκείνη που απαγόρευσε το τραγούδι και μάλιστα «έσκισε» όπως αναφέρεται  και το χαρτί με το τραγούδι.  

Η Μαρία Καρυστιανού πληροφορήθηκε τα όσα έγιναν και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ανάρτηση με το σημείωμα της χορωδίας που αναφέρει ότι είναι απόφασή τους να παίξουν το τραγούδι γιατί το έγκλημα δεν πρέπει να ξεχαστεί. 

Η κ. Καρυστιανού σχολιάζει την μονοήμερη αποβολή των δύο παιδιών γράφοντας μεταξύ άλλων η ελευθερία του λόγου είναι δικαιωμά τους:

«Μην επιτρέπετε να πνίγουν την αλήθεια σας. 
Θα ήμουν πολύ περήφανη μητέρα σας.
Υποκλίνομαι στην δύναμη της ψυχής σας…». 

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν έγινε γνωστή η αποβολή των 2 παιδιών όλα τα παιδιά ζήτησαν και αυτά να αποβληθούν .
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top