Μαίρη Χρονοπούλου: «Κάποιος την έσπρωξε ή τη χτύπησε στο κεφάλι»

Θρίλερ στην υπόθεση θανάτου της ηθοποιού - Τι λέει ο δικηγόρος της

Βίντεο από MEGA

Ραγδαίες εξελίξεις στον θάνατο της αείμνηστης ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου μετατρέπουν την υπόθεση σε θρίλερ. 

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εισαγγελική παραγγελία έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο καταθέσεων για τον θάνατό της ηθοποιού. Μάλιστα, ο δικηγόρος της ηθοποιού, Δημήτρης Χατζημιχάλης αποκάλυψε ότι η δικογραφία σχετικά με τον θάνατο της μεταβιβάστηκε από την Αστυνομία Παιανίας στην Εισαγγελία, η οποία επέβαλε τη διενέργεια προανάκρισης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ).

Θάνατος Μαίρης Χρονοπούλου: Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση ο Νίκος Σταγόπουλος

Ο κ. Χατζημιχάλης αποκάλυψε, επίσης, την εμφάνιση ενός αυτόκλητου μάρτυρα, ο οποίος διαθέτει σημαντικές πληροφορίες και πρόκειται να καταθέσει προκειμένου να συμβάλει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έπεσε μόνη της»

«Φαίνεται ότι το βράδυ του συμβάντος, η Μαίρη Χρονοπούλου δεν ήταν μόνη της», δήλωσε ο δικηγόρος. Σύμφωνα με τον κ. Χατζημιχάλη, υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιος ενήργησε εις βάρος της ηθοποιού, είτε προκαλώντας την πτώση της είτε χτυπώντας τη στο κεφάλι. Επιπλέον, τόνισε ότι η υπόθεση περιλαμβάνει πολλά ανεξήγητα σημεία. 

Μαίρη Χρονοπούλου: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατό της

«Τα στοιχεία που έχουμε συνηγορούν ότι εκείνο το βράδυ κάποιος έσπρωξε και χτύπησε τη Μαίρη Χρονοπούλου. Δεν ήταν μόνη της εκείνο το βράδυ, από ό,τι φαίνεται. Η αστυνομία δεν πήρε αποτυπώματα, δεν έκανε άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών να δει τι συνέβη. Πιστεύω ότι τώρα θα γίνουν όλα αυτά», τόνισε ακόμη ο δικηγόρος.

Βίντεο από STAR

«Ο νέος μάρτυρας δεν ήταν γείτονας της Μαίρης Χρονοπούλου. Γνωρίζει κάποια άτομα, πρόσωπα και πράγματα, που του έδωσαν τις πληροφορίες που έχει. Αφαιρέθηκαν σημαντικά πράγματα από το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα», συμπλήρωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ηθοποιού. 

Έρευνα για τον θάνατο της Χρονοπούλου - Καταθέτει ο πρώην σύντροφός της

Υπενθυμίζεται ότι η Μαίρη Χρονοπούλου έπεσε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν. Η πτώση προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι, με την ηθοποιό να μένει αναίσθητη για αρκετές ώρες στο δάπεδο. Κατέληξε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top