Μαίρη Χρονοπούλου: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατό της

«Προκαλεί απορία το ότι δε βρέθηκαν χρήματα και κοσμήματα»

Όσα είπε ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης στο Στούντιο 4

Προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά από αίτημα του δικηγόρου της.

«Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου, αν δεν πήγαινες πολύ κοντά»

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε παράσταση της Ευανθίας Ρεπούτσικα το 2021/ NDP

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε παράσταση της Ευανθίας Ρεπούτσικα το 2021/ NDP

 

Ο κ. Δημήτρης Χατζημιχάλης μίλησε στο Στούντιο 4 για την υπόθεση και ανέλυσε τα ερωτήματα που έχουν προκύψει από τον τραυματισμό της σπουδαίας ηθοποιού από τον οποίο «έφυγε» από τη ζωή.

Χρονοπούλου: Μιλά πρώτη φορά ο άνθρωπος που έγραψε την ιδιόχειρη διαθήκη

«Οι φίλοι της Μαίρης, όταν είδαμε αυτό που έγινε, πραγματικά μας στεναχώρησε, γιατί ήταν κάτι ξαφνικό και αδικαιολόγητο. Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν καλά και στη διάθεση και στην υγεία της. Είχε μόνο κάποια κινητικά προβλήματα λόγω ενός ατυχήματος αλλά μέσα στο σπίτι της κινούταν μόνη, χωρίς βοήθεια. Όταν γύρισε ένα βράδυ η οικιακή βοηθός από τη Γεωργία, τη βρήκε πεσμένη στο σαλόνι με αίματα στο κεφάλι της, μακριά από σκάλες, γιατί πολλά ειπώθηκαν για σκάλες και τα λοιπά. Η οικιακή βοηθός κάλεσε έναν συνάδελφο της Μαίρης και γείτονα και μαζί κάλεσαν ένα νοσοκομειακό», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Πούλησε όλα τα χρυσαφικά της. Δεν είχε λεφτά»

Όσα είπε ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης στο Στούντιο 4

Όσα είπε ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης στο Στούντιο 4


«Δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι άνθρωποι από το νοσοκομειακό για να καταθέσουν. Κατέθεσαν μόνο η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, ο γείτονας και στη συνέχεια κάποιοι φίλοι της. Στο σπίτι υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα που δεν βρέθηκαν ποτέ. Η Μαίρη είχε αφήσει διαθήκη να περάσει η περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού. Μετά από δικό μας αίτημα έγινε η προκαταρκτική και επέστρεψε η δικογραφία στην Εισαγγελία. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, δεν έχει παραληφθεί ακόμα. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλά κενά. Ο χώρος και ο τρόπος που τραυματίστηκε δε δικαιολογεί τον τραυματισμό, επίσης απορία μας προκαλεί το ότι δε βρέθηκαν χρήματα και κοσμήματα», πρόσθεσε ο ίδιος κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top