Μαίρη Χρονοπούλου: «Πούλησε όλα τα χρυσαφικά της. Δεν είχε λεφτά»

Τι αποκάλυψε η οικιακή βοηθός της ηθοποιού για τη διαθήκη της

Όσα είπε η επί χρόνια οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου, Λαμάρα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η ιδιόχειρη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, με ημερομηνία 11 Απριλίου 2019, -την οποία φωτογράφισε ο πρώην σύντροφός της Νίκος Σταγόπουλος, μετά από επιθυμία της σπουδαίας ηθοποιού τον Ιανουάριο του 2020-, αμφισβητείται από τον στενό της φίλο Θωμά Χούντα και την επί χρόνια οικιακής της βοηθό, Λαμάρα. 

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι Ζήτησε Από Τον Nίκο Σταγόπουλο - Video

Σε άλλη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, η «αρχόντισσα» του ελληνικού κινηματογράφου άφηνε ποσό 50.000 ευρώ στην οικιακή της βοηθό, εκ των οποίων τα 10.000 ευρώ θα πήγαιναν στον Θωμά Χούντα και άλλα 10.000 στα πρόσωπα που ήταν παρόντα κατά την υπογραφή της συμβολαιογραφικής αυτής πράξης.  Σημειώνεται ότι η χειρόγραφη δεν έχει βρεθεί ακόμη μέσα στο σπίτι της. 

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε παράσταση της Ευανθίας Ρεπούτσικα το 2021/ NDP

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε παράσταση της Ευανθίας Ρεπούτσικα το 2021/ NDP

«Αυτός δεν είναι ο γραφικός χαρακτήρας της κυρίας Μαίρης. Δεν έγραφε με τόσο καλά γράμματα, γιατί είχε ωχρά κηλίδας. Δεν έβλεπε από το ένα μάτι και όταν ήθελε να βάλει μια υπογραφή, της κρατούσε εγώ το χαρτί. Δεν είναι τα γράμματα της κυρίας Μαίρης», είπε η Λαμάρα στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με τις φωτογραφίες- ντοκουμέντα από την ιδιόχειρη διαθήκη.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η οικιακή βοηθός και κληρονόμος της μιλά για πρώτη φορά

Η Λαμάρα ήταν ένα πολύ κοντινό πρόσωπο της Μαίρης Χρονοπούλου. Η αείμνηστη ηθοποιός την είχε πάνω από 20 χρόνια κοντά της, τη σεβόταν και την αγαπούσε. Όπως αποκάλυψε η οικιακή βοηθός, η Μαίρη Χρονοπούλου είχε πάρει 140.000 ευρώ από ασφάλεια μετά το τροχαίο ατύχημά της, γύρω στο 2004.

«Αυτά τα λεφτά έφυγαν σιγά σιγά και ό,τι έμεινε η κ.Μαίρη το έβαλε στην τράπεζα. Δεν υπήρχαν λεφτά στο σπίτι. Η κ.Μαίρη έζησε με συντάξεις. Δεν είχε άλλο εισόδημα και είχε έξοδα πάρα πολλά, χάλασε πολλά λεφτά. Μη λένε ότι έκανε οικονομία, γιατί η κ.Μαίρη δεν ήξερε τι είναι η λέξη “οικονομία”», είπε η Λαμάρα.

«Αν είχε η κυρία Μαίρη τόσα χρήματα στο σπίτι γιατί πούλησε τότε τόσα χρυσαφικά; Γιατί πούλησε το ρολόι του Κούρκουλου που της χάρισε η κ.Λάτση; Γιατί δεν είχε λεφτά. Χρειαζόταν λεφτά για φάρμακα, τσιγάρα και για εργάτες γιατί το κτήμα ήταν μεγάλο», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top