Μαίρη Χρονοπούλου: Η οικιακή βοηθός και κληρονόμος της μιλά για πρώτη φορά

Άνοιξε η διαθήκη της ηθοποιού που πέθανε στις 7 Οκτωβρίου

Η διαθήκη της αξέχαστης Μαίρης Χρονοπούλου που «έφυγε» από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου, άνοιξε και οι κληρονόμοι της περιουσίας της είναι δύο.

Μαίρη Χρονοπούλου: Διάρρηξη - μυστήριο στο σπίτι της ηθοποιού στην Παιανία

Πρώτος είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το «Χαμόγελο του Παιδιού» και δεύτερη κληρονόμος, είναι η πρώην αγαπημένη της οικιακή βοηθός, Λαμάρα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στην πατρίδα της τη Γεωργία. Η Λαμάρα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα 20 χρόνια που πέρασε με τη θρυλική Μαίρη Χρονοπούλου. 

Άνοιξε η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου

Δύο οι κληρονόμοι της Μαίρης Χρονοπούλου

«Πάντα μου έλεγε ''αν δεν ήσουν εσύ, εγώ δε θα ζούσα τόσα χρόνια''», είπε η Λαμάρα και πρόσθεσε πως η ηθοποιός της είχε τονίσει ότι θα έκανε κάτι για να μη χρειαστεί να φροντίζει κάποιος άλλος τα παιδιά της. «Μου έλεγε ''μη φοβάσαι, όταν θα γεράσεις, θα έχεις λεφτά για φάρμακα και γιατρούς''» ανέφερε η γυναίκα. «Ήταν σαν δικός μου άνθρωπος. Ήμασταν μαζί από το 2001 έως το 2021», πρόσθεσε.

Μαίρη Χρονοπούλου: H αιτία θανάτου της - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός άφησε στην οικιακή βοηθό ένα χρηματικό ποσό και το πατρικό της σπίτι. Όταν ρωτήθηκε εάν είναι ευχαριστημένη με την εξέλιξη της διαθήκης, η Λαμάρα δεν έκρυψε την έκπληξή της καθώς όπως είπε, δεν το περίμενε και δεν το πίστευε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top