Μαίρη Χρονοπούλου: H αιτία θανάτου της - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Ενδοκρανία αιμορραγία τραυματικής αιτιολογίας, γράφει το πιστοποιητικό

Την ώρα που η Μαίρη Χρονοπούλου πήγαινε στο τελευταίο της ταξίδι και οι φίλοι της την αποχαιρετούσαν, ντυμένοι στα λευκά, στο «φως» ήρθαν τα αίτια του θανάτου της. 

Μαίρη Χρονοπούλου: Στο σπίτι της στην Παιανία το τελευταίο «αντίο»

Χθες, Πέμπτη, χορηγήθηκε το ιατροδικαστικό πιστοποιητικό, ώστε να προχωρήσει η αποτέφρωσή της, όπως η ίδια επιθυμούσε. 

Αιτία θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου είναι αιμάτωμα στον εγκέφαλο από τραυματισμό

Αιτία θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου είναι αιμάτωμα στον εγκέφαλο από τραυματισμό

Όπως αναφέρει, η Μαίρη Χρονοπούλου απεβίωσε από ενδοκρανία αιμορραγία τραυματικής αιτιολογίας. Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, το αιμάτωμα που είχε στον εγκέφαλο από τραυματισμό, αλλά δεν αναφέρεται η αιτία του τραυματισμού, αν προέκυψε από πτώση ή από κάτι άλλο. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ληφθεί στοιχεία τα οποία είναι υπό διερεύνηση. 

Μαίρη Χρονοπούλου: «Λύγισε» ο Μάκης Δελαπόρτας – «Έχασα τη μάνα μου»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso σήμερα θα έβγαινε και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το οποίο θα σταλεί στο αστυνομικό τμήμα της Παιανίας. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί θα βρεθούν στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, όπου συνέβη το δυστύχημα που της στοίχισε τη ζωή, προκειμένου να ερευνηθεί και στη συνέχεια θα ακολουθήσει εξέταση μαρτύρων. 

Μαίρη Χρονοπούλου: Γιατί ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. τις συνθήκες του θανάτου της

Η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου μεταφέρθηκε αρχικά στο σπίτι της στην Παιανία, όπου την αποχαιρέτησαν φίλοι και θαυμαστές της και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη Ριτσώνα, όπου ακολούθησε η αποτέφρωσή της. Η τέφρα της θα φυλαχτεί σε ειδικό μνημείο που θα ανεγερθεί στον κήπο του σπιτιού της, όπου θα υπάρχει επιγραφή που θα γράφει: «Μαίρη Χρονοπούλου: Ηθοποιός, αγαπούσε τα παιδιά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top