Μαίρη Χρονοπούλου: Γιατί ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. τις συνθήκες του θανάτου της

Τι λέει η οικιακή βοηθός που εντόπισε νεκρή την ηθοποιό

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου την περασμένη Παρασκευή, καθώς έχουν δημιουργηθεί αρκετά ερωτήματα για το νυχτικό που φορούσε την ημέρα της πτώσης, το οποίο κι έχει εξαφανιστεί, αλλά και το σημείο που βρέθηκε νεκρή. Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε έρευνες κι έκανε αυτοψία στο σπίτι της. 

Μαίρη Χρονοπούλου: Αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατό της

Η οικιακή βοηθός της που ήταν κι εκείνη η οποία την εντόπισε νεκρή στο σπίτι στην Καλλιτεχνούπολη, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για να ξεκαθαρίσει από πλευράς της ποιες ήταν οι κινήσεις της σε σχέση με το νυχτικό

«Είχε κάνει πιπί. Έκοψα με το μαχαίρι πίσω και το έβγαλα λίγο γιατί ήταν βρεγμένο και το σκέπασα με το πάπλωμα. Ήταν κρύο. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο ήρθε μια κυρία κι ένας κύριος κι αυτοί το έβγαλαν το υπόλοιπο νυχτικό. Εγώ δεν το είχα βγάλει τελείως. Από όλα είχα βγάλει εκεί που έπρεπε και το σκέπασα», ανέφερε αρχικά για το νυχτικό που όπως έχουν αναφέρει έχει εξαφανιστεί.

«Μετά δεν ήρθε κανείς (στο σπίτι). Δυο ημέρες μετά μάζεψα το νυχτικό και την καρέκλα όπως ήταν», συμπλήρωσε. 

Μαίρη Χρονοπούλου: «Διάλεξε λευκό φέρετρο. Δε φοβόταν τον θάνατο»

Σχετικά με την καθημερινότητα της Μαίρης Χρονοπούλου στο σπίτι και τις πτώσεις που είχε, ανέφερε «Ήταν ένας κύριος που ερχόταν, ο κύριος Θωμάς. Πολλές φορές, την έχω σηκώσει εγώ. Έπεφτε στην καρέκλα, την κουζίνα, το τζάκι κοντά, πολλές φορές», πληροφορίες που επιβεβαίωσε κι ο Θωμάς Χούντας που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η επιθυμία της που δεν εκπληρώθηκε

Ο καλός της φίλος, Θωμάς Χούντας, μίλησε σχετικά με το πως θα έπρεπε να γίνει ο αποχαιρετισμός από τους φίλους της.

Αρχικά, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, κανείς δεν ήθελε να φορέσει μαύρα, καθώς, όπως είχε πει, «θα τους καταραστεί από εκεί που θα είναι».

«Η Μαίρη ήθελε να μείνει στο σπίτι με το φέρετρο επτά ημέρες με ξηρό πάγο. Αυτό δε θα συμβεί, βεβαίως, γιατί έτσι κι αλλιώς οι επτά μέρες έχουν παρέλθει, που είναι ήδη στο ψυγείο του νοσοκομείου. Οπότε θα την έχουμε λίγες ώρες κοντά μας, θα τη θέλαμε περισσότερες. Πίστευε σε κάποια δικά της συμβάντα με το σύμπαν, ότι η μία μέρα σημαίνει αυτό, η δεύτερη αυτή, η έβδομη αυτό, οπότε δεν ήθελε να καεί πριν την έβδομη μέρα», αποκάλυψε αρχικά. 

Μαίρη Χρονοπούλου: Εκεί θα τοποθετηθεί η τέφρα της - Η τελευταία επιθυμία

Ενώ αποκάλυψε για την τελετή: «11 η ώρα θα έρθει στο σπίτi. Όταν έλεγε ένα μεγάλο πάρτι, ουσιαστικά το εννοούσε όπως το γνωρίζουμε. Δε θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί κανείς δεν έχει τη διάθεση και την όρεξη να χορέψει, ούτε για αστείο. Η λέξη είναι εντός εισαγωγικών. Ήθελε να είναι στο φέρετρό της χωρίς λουλούδια και να μας βλέπει από ψηλά με ένα ποτήρι κρασί. Ίσως βάλουμε σε χαμηλό ήχο κάποια τραγούδια δικά της μόνο, για να είναι όσο το δυνατόν πιο κατανυκτικό όλο αυτό».

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 13/10 θα γίνει η τελετή για να την αποχαιρετήσουν φίλοι και θαυμαστές.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top