Μαίρη Χρονοπούλου: «Διάλεξε λευκό φέρετρο. Δε φοβόταν τον θάνατο»

Η επιλογή του φέρετρου κι η διαδικασία της αποτέφρωσης

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Λίγο πριν από το τελευταίο «αντίο» που θα πουν φίλοι και γνωστοί στη Μαίρη Χρονοπούλου, η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα επικοινώνησε με το γραφείο τελετών που έχει αναλάβει την κηδεία της.

Μαίρη Χρονοπούλου: Έκανε πρόβα το φέρετρό της

Όπως αναφέρθηκε, η αείμνηστη ηθοποιός είχε επιλέξει ήδη το φέρετρό της και τώρα μένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας για να προχωρήσει κι η αποτέφρωση.

Ο δημοσιογράφος Αλκίνοος Μπούνιας υπήρξε στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο δημοσιογράφος Αλκίνοος Μπούνιας υπήρξε στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου

«Πιστεύω ότι αύριο (11/10) θα γίνει η νεκροψία - νεκροτομή. Ναι έκανε πρόβα το φέρετρό της, είχε έρθει και το είχε δει... Ήταν αρκετά ευχαριστημένη και για αυτό το διάλεξε. Είναι ένα φυσιολογικό φέρετρο μόνο που είναι λευκό. Δεν τον φοβόταν τον θάνατο», είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών. 

Μαίρη Χρονοπούλου: Εκεί θα τοποθετηθεί η τέφρα της - Η τελευταία επιθυμία

Ο δημοσιογράφος, Σπύρος Σιγούρος, ανέφερε: «Έχει πληρώσει το φέρετρό της. Την καύση δεν την έχει πληρώσει. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Έχει πάρει το πράσινο φως από το νοσοκομείο. Αν θα είναι Τετάρτη ή Πέμπτη, εκεί θα φανεί και πότε θα γίνει η τελετή της καύσης». 

Ο καλός της φίλος, ο δημοσιογράφος Αλκίνοος Μπούνιας, είπε: «Ειπώθηκαν ότι η Μαίρη ότι δεν της άρεσε ότι το τέλος της δεν το ήθελε να γίνει φασαριόζικο. Ήθελε κάτι πριβέ κι αρκετά χαρούμενο. Εγώ ό,τι είχα να προτείνω, τα πρότεινα την Κυριακή. Τους είπα ότι θα βγω και θα πω ότι δε μου αρέσει καθόλου που κυκλοφορεί ότι δεν είχε χρήματα. Τους είπα επίσης μη δω κάποια πρόσωπα που ήξερα ότι δεν… Κι αναρωτιέμαι και κάτι άλλο. Όλα αυτά πού θα πάνε; Είχε συλλογή με παλιές εικόνες. Είχε δίσκους και CDs. Αυτά πού θα πάνε; Στο Χαμόγελο του παιδιού; Εμένα η Μαίρη μου είχε πει αλλά δεν ξέρω τι συμβόλαιο υπάρχει με το Χαμόγελο του παιδιού».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top