Μαίρη Χρονοπούλου: Έκανε πρόβα το φέρετρό της

Όσα είπαν Δελαπόρτας και Χούντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο Μάκης Δελαπόρτας και ο Θωμάς Χούντας μίλησαν για τη Μαίρη Χρονοπουλου στις Αλήθειες με τη Ζήνα

 

Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν άφηνε τίποτα στην τύχη και μάλιστα είχε προετοιμάσει τα πάντα για το τελευταίο της ταξίδι!

Το μεσημέρι της Δευτέρας 9/10, ο καλός της φίλος, Θωμάς Χούντας που για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό της, αλλά και ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκαν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για να μιλήσουν για τη σπουδαία ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας προέβη σε μια αποκάλυψη που ουδείς γνώριζε μέχρι σήμερα. Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε κάνει πρόβα στο φέρετρο.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν ανέβηκε σε σκάλα, ούτε πήγε να αλλάξει κουρτίνες»

«Αυτό που με ανατρίχιασε εμένα, και ήταν και ο Θωμάς δίπλα και του είπα γιατί πήγατε και το κάνατε, ήταν η πρόβα στο φέρετρο», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Η Μαίρη Χρονοπούλου στο Christmas Theater, το 2021/ NDP

Η Μαίρη Χρονοπούλου στο Christmas Theater, το 2021/ NDP

«Ας μην πούμε λεπτομέρειες. Πρόβαρε τα πάντα. Μάλιστα, της έλεγα ότι μπορεί να σε βγάλει κάποιος φωτογραφία μέσα στο φέρετρο κι εκείνη μου έλεγε: «Δε με νοιάζει, ας με βγάλει. Πρόβα κάνω. Όλο αυτό έγινε σε γραφείο τελετών. Δεν την ένοιαζε τίποτα και γενικά δε φοβόταν», πρόσθεσε ο Θωμάς Χούντας.

Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία της επιθυμία πριν την αποτέφρωση

Στο παρελθόν η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον θάνατο τονίζοντας πως δεν ήταν κάτι που τη φόβιζε. «Με διαλύει, με πεθαίνει, μισώ την ιδέα της φθοράς. Ο θάνατος δε με τρομάζει τον περιμένω σαν εμπειρία, σαν μία μετάβαση, Δε φοβάμαι τίποτα, μα σχεδόν τίποτα στη ζωή μου και αυτό δεν είναι ψέμα. Είμαι έτοιμη να πεθάνω αύριο το πρωί φτάνει να μου δώσουν ένα 24ωρο να αποχαιρετιστώ με ό,τι αγαπάω. Δε φοβάμαι το τέλος. Εκείνο που με λιώνει είναι η φυσική φθορά, η φθορά της σάρκας, το σακούλιασμα».


Μαίρη Χρονοπούλου: Το μέρος που ήθελε να τοποθετηθεί η τέφρα της

Σύμφωνα με την τελευταία της επιθυμία, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Καλλιτεχνούπολη, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της.

Μαίρη Χρονοπούλου: Εκεί θα τοποθετηθεί η τέφρα της - Η τελευταία επιθυμία

Στο κτήμα, λοιπόν, των εννέα στρεμμάτων θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top