Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν ανέβηκε σε σκάλα, ούτε πήγε να αλλάξει κουρτίνες»

Τι είπε ο στενός της φίλος, Θωμάς Χούντας, για τις συνθήκες του ατυχήματος

Ο στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Θωμάς Χούντας θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τις συνθήκες του σοβαρού ατυχήματος της ηθοποιού που τελικά την οδήγησε στον θάνατο.

Άννα Βίσση: Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Μαίρη Χρονοπούλου

Όπως είπε η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου δεν ανέβηκε σε καμία σκάλα, ούτε πήγε να κρεμάσει κουρτίνες, όπως ακούστηκε.

Η Μαίρη Χρονοπούλου με τον καλό της φίλο, Θωμά Χούντα

Η Μαίρη Χρονοπούλου με τον καλό της φίλο, Θωμά Χούντα/ φωτογραφία NDP

«Εγώ με την Μαίρη είμαστε οικογένεια. Ακόμα δεν το έχω χωνέψει πως η Μαιρούλα μας έχει φύγει. Αυτό που θα ήθελα να διορθώσω, γιατί ειπώθηκε δύο φορές. Η Μαίρη δεν ανέβηκε σε καμία σκάλα, ούτε πήγε να κρεμάσει κουρτίνες. Η Μαίρη περπατούσε με δυσκολία, αλλά συνήθιζε να κάνει κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις και κατευθυνόταν προς τη κουζίνα όπου είχε τρία σκαλιά. Εκεί έχασε την ισορροπία της. Μου παραπονιόταν καιρό πως ζαλιζόταν. Επίσης, δεν είναι γνωστός ο χρόνος που έμεινε στο πάτωμα μέχρι να γίνει η νεκροψία. Η οικιακή βοηθός που πήγε γύρω στις 7.30 την βρήκε και εγώ πήγα αμέσως», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία της επιθυμία πριν την αποτέφρωση

Στη συνέχεια, τόνισε πως το τελευταίο διάστημα είχε πέσει ψυχολογικά εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που την είχαν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν.

Fame Story: Όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης για τη Μαίρη Χρονοπούλου


«Είχε κάποια κινητικά προβλήματα αλλά δεν ήταν για να φύγει από τη ζωή. Ήταν ένας πολύ οξυδερκής άνθρωπος με χιούμορ. Ακόμα και τον πόνο τον αντιμετώπιζε με χιούμορ. Δεν μιζέρια ποτέ. Ήταν ένα πολύ δυνατός και ζωντανός άνθρωπος. Τον τελευταίο καιρό είχε ταλαιπωρηθεί πολύ και είχε κουραστεί από μια σειρά κακοτυχιών όσον αφορά το πρόβλημα υγείας της. Είχε μείνει στο κρεβάτι και είχε πάρει κιλά και τελικά την εκβίασα όπως είπαν δεν πάμε στους γιατρούς τότε δε θα με ξαναέβλεπε. Με πήρε την επόμενη μέρα και μου να πάμε. Πίστευε πως δε θα ξαναπερπατήσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top