Μαίρη Χρονοπούλου: Αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατό της

Με κρασί και μουσική το τελευταίο αντίο στη σταρ του κινηματογράφου

Όσα είπε ο δικηγόρος της Μαίρη Χρονοπούλου για τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατό της- Το Πρωινό

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, μετά τη νοσηλεία της σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική, με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Η 90χρονη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου βρέθηκε στο πάτωμα, χωρίς τις αισθήσεις, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου από τη γυναίκα που τη φρόντιζε. Εκείνη τη μέρα είχε πάρει ρεπό, αλλά έσπευσε στο σπίτι της ηθοποιού στην Παιανία, όταν η Χρονοπούλου δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της. 

Μαίρη Χρονοπούλου: «Διάλεξε λευκό φέρετρο. Δε φοβόταν τον θάνατο»

Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου - Με μουσική και κρασί δίπλα στην πισίνα 

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στενοί φίλοι θα αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Χρονοπούλου σε μια μικρή «γιορτή» που θα στηθεί στον χώρο δίπλα από την πισίνα του σπιτιού της. Θα υπάρχει μουσική, κρασί και γαρίδες και θα φορούν όλοι λευκά, όπως μετέδωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή «Το Πρωινό». Γύρω στις 15:30 το μεσημέρι θα μεταφερθεί η σορός της στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, όπου επίσης θα στηθεί μια μικρή «γιορτή» με προβολή βίντεο από τη ζωή της.

Μαίρη Χρονοπούλου: Έκανε πρόβα το φέρετρό της

Η Μαίρη Χρονοπούλου ήθελε να φύγει από το σπίτι της για το τελευταίο της ταξίδι.

Η Μαίρη Χρονοπούλου στην επίσημη πρεμιέρα του "Ζορμπά" στον Ελληνικό Κόσμο/ Ndp Έλλη Πουπουλίδου

Η Μαίρη Χρονοπούλου στην επίσημη πρεμιέρα του "Ζορμπά" στον Ελληνικό Κόσμο, το 2022/ NDP Έλλη Πουπουλίδου

Μαίρη Χρονοπούλου: Τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατό της

Φαίνεται πως υπάρχουν δύο σημαντικά ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού. Το ένα είναι το «ματωμένο νυχτικό», αυτό που φορούσε όταν έπεσε, το οποίο έχει εξαφανιστεί και δεν ξέρει κανείς πού βρίσκεται. Το δεύτερο είναι ότι η θέση στην οποία βρέθηκε πάνω σε ένα χαλί, δε δικαιολογεί το χτύπημα στο κεφάλι.

Μαίρη Χρονοπούλου: Συντετριμμένος ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τι κίνητρο θα μπορούσε να υπάρξει αν υποθέσουμε ότι υπήρξε εγκληματική ενέργεια. Μπορεί να είναι και ένα σπρώξιμο, το οποίο έγινε επάνω σε έναν διαπληκτισμό. Εγώ έχω επικεντρωθεί σε κάποια γεγονότα. Δεν είναι μόνο το νυχτικό, είναι και το ασθενοφόρο, το οποίο δεν έχει ακόμα εντοπιστεί η εταιρία που έκανε τη μεταφορά. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Ενώ θα έπρεπε αμέσως να ειδοποιηθεί το νοσοκομειακό, ασχολήθηκαν αυτά τα δύο άτομα, η Γεωργιανή και ο φίλος- γείτονας της Μαίρης Χρονοπούλου, με το να την αλλάξουν. Χάθηκε και το νυχτικό. Θα έπρεπε να ελεγχθεί γιατί υπάρχει και DNA» είπε ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Μαίρη Χρονοπούλου: Είχε δωρίσει τα πάντα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»  

«Η Γεωργιανή οικιακή βοηθός τη βρήκε αναίσθητη επάνω σε ένα χαλί. Προφανώς φορούσε αυτό το νυχτικό. Αντί να την αφήσουν έτσι όπως είναι και να καλέσουν αμέσως ασθενοφόρο… την άλλαξαν. Μας είπαν ότι το ματωμένο νυχτικό έχει πεταχτεί. Βρέθηκε επάνω σε ένα χαλί και το κεφάλι της ήταν προς την πλευρά των σκαλοπατιών. Όταν πέσει κάποιος από τα σκαλοπάτια, θα πρέπει το κεφάλι συνήθως να είναι μπροστά. Αν πέσει πίσω, χτυπάει πίσω. Εδώ χτύπησε μπροστά δεξιά και το κεφάλι ήταν ανάποδα. Αυτά όλα δεν κολλάνε μεταξύ τους. Μίλησα το πρωί με τους αρμοδίους που θα κάνουν τη νεκροψία- νεκροτομή και τους εξήγησα. Κι αυτοί προβληματίζονται τώρα…» πρόσθεσε ο κ. Χατζημιχάλης.

«Κλήθηκαν χθες να καταθέσουν η οικιακή βοηθός και ένας φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, αλλά θα κληθούν να καταθέσουν κι άλλοι φίλοι» κατέληξε ο δικηγόρος της σταρ του κινηματογράφου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top