Μαίρη Χρονοπούλου: Συντετριμμένος ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος

Ξέσπασε σε κλάματα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Δείτε όσα είπε ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου στην εκπομπή της ΕΡΤ

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής σε ηλικία 90 ετών, με τον καλλιτεχνικό κόσμο κι όλη τη χώρα να πενθεί. 

Μαίρη Χρονοπούλου: Oι θυελλώδεις έρωτες «της γυναίκας του γλεντιού»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 κλήθηκε να μιλήσει για την αείμνηστη ηθοποιό ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος, δίχως να μπορεί να κρύψει τον δικό του πόνο.

«Θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια, γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε στο κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε ιδιαίτερα. Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί την είχαμε συζητήσει αυτήν τη στιγμή», είπε ο ηθοποιος αρχικά. 

Ο Νίκος Σταγόπουλος υπήρξε ζευγάρι με τη Μαίρη Χρονοπούλου για πολλά χρόνια

Ο Νίκος Σταγόπουλος υπήρξε ζευγάρι με τη Μαίρη Χρονοπούλου για πολλά χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως "Θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς". Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το Άγγελος, αρχάγγελος του Δημήτρη Μητροπάνου, γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει πάνω απ’ όλα», πρόσθεσε. 

Μαίρη Χρονοπούλου: O γάμος της στα '70s με 8.000 καλεσμένους!

«Της άρεσε αυτό το τραγούδι, της άρεσε. Μέσα στα λόγια του θα βρείτε πολλά. Δεν ήθελα τόσο να το κοινοποιήσω όσο να της το κάνω πράξη. "Να είσαι κοντά μου εκείνη την ώρα, να πιείς ένα κρασάκι, να καπνίσεις ένα τσιγάρο και να μου βάλεις αυτό το τραγούδι" είχε πει», πρόσθεσε με τρεμάμενη φωνή ο γνωστός ηθοποιός, δίχως να ολοκληρώνει την πρότασή του, μιας και ξέσπασε σε δάκρυα. Κάτι που έπραξε κι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο πλατό, όσο ο Νίκος Σταγόπουλος μιλούσε. 

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον «χαμό» της Μαίρης Χρονοπούλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον «χαμό» της Μαίρης Χρονοπούλου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top