Μαίρη Χρονοπούλου: Είχε δωρίσει τα πάντα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» 

Τι αποκάλυψε ο πρόεδρος του ιδρύματος «Κώστας Γιαννόπουλος»  

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι αποκάλυψε για τη δωρεά της στο «Χαμόγελο του Παιδού» ο πρόεδρός του Κώστας Γιαννόπουλος (Video ΕΡΤ, photos NDP) 

Η Μαίρη Χρονοπούλου, η σπουδαία ηθοποιός η οποία έφυγε από τη ζωή σήμερα Παρασκευή, λάτρευε τα παιδιά και είχε δωρίσει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» όλη της την περιουσία, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρός του Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.   

Μαίρη Χρονοπούλου: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της κορυφαίας ηθοποιού

«Η σχέση μας με τη Μαίρη Χρονοπούλου ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια, όταν με κάλεσε να μιλήσουμε για το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Με κάλεσε να πάμε για φαγητό και μου είπε ότι ήθελε να δώσει 2εκ. δραχμές. Λυπάμαι που το λέω, δε θα ήθελε, αλλά τώρα είναι η στιγμή να πούμε κάποια πράγματα πολύ σημαντικά» ανέφερε ο πρόεδρος του ιδρύματος. 

Η Μαίρη Χρονοπούλου με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστα Γιαννόπουλο

Η Μαίρη Χρονοπούλου με τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο (φωτογραφία NDP) 

Χαμόγελο του Παιδιού: Αύξηση στις εξαφανίσεις και κακοποιήσεις παιδιών

Μάλιστα ο Κ. Γιαννόπουλος συμπλήρωσε ότι επειδή η εκλιπούσα ηθοποιός λάτρευε τα παιδιά ήθελε να δωρίσει ακόμη περισσότερα χρήματα, παρότι στην περίπτωση αυτή θα αντιμετώπιζε πρόβλημα επιβίωσης.  «Η Μαίρη Χρονοπούλου λάτρευε τα παιδιά. Σε εκείνο το ραντεβού, μιλήσαμε και διαπίστωσα ότι η γυναίκα αυτή δε θα είχε τη δυνατότητα να επιβιώσει αν μας έδινε αυτά τα χρήματα. Την παρακάλεσα να δώσει ένα πολύ μικρότερο ποσό για να μπορεί κι εκείνη να επιβιώσει»  αποκάλυψε.

 Μαίρη Χρονοπούλου: Oι θυελλώδεις έρωτες «της γυναίκας του γλεντιού»

«Εκ τότε γίναμε φίλοι, δυο φίλοι που μας ένωναν τα παιδιά. Μετά από κάποια χρόνια, μας ενημέρωσε ότι ήθελε να γράψει το σπίτι της κι ένα ακόμα διαμέρισμα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”. H τελευταία συνάντηση που είχαμε ήταν πρόσφατα όταν συναντηθήκαμε και με τα παιδιά, στα γενέθλιά της» δήλωσε στην εκπομπή ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού».    
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top