Μαίρη Χρονοπούλου: «Πολύ βαριά η κατάστασή της. Είχα ρεπό όταν έπεσε»

Όσα είπε η οικιακή βοηθός που τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η Μαίρη Χρονοπούλου. Η ηθοποιός βρίσκεται σε κώμα στην εντατική μετά από πτώση της στο σπίτι της, το οποίο της προκάλεσε αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Μαίρη Χρονοπούλου: Στην εντατική μετά από σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της

Η οικιακή της βοηθός εκείνη τη μέρα είχε ρεπό. Ήταν η γυναίκα που έσπευσε στην Παιανία όταν τηλεφώνησε στη Μαίρη Χρονοπούλου και εκείνη δεν της απαντούσε. Όταν έφτασε στο σπίτι βρήκε τη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου πεσμένη στο πάτωμα και χωρίς τις αισθήσεις της.

Μαίρη Χρονοπούλου: «Υποστηρίζεται μηχανικά, είναι βαριά»

«Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, όπως ήταν. Εκείνη την ημέρα που έπεσε, είχα ρεπό. Συνήθως την έπαιρνα τηλέφωνο το απόγευμα. Εκείνη τη μέρα δε μου απαντούσε και κατάλαβα αμέσως. Ξεκίνησα να πάω στο σπίτι της, ήμουν στην Αθήνα και η Παιανία ήταν μακριά» είπε χαρακτηριστικά η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1.

Η Μαίρη Χρονοπούλου στο Christmas Theater, το 2021/ NDP

Η Μαίρη Χρονοπούλου στο Christmas Theater, το 2021/ NDP

«Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι καλή. Από την πρώτη στιγμή που τη φέραμε εδώ, διασωληνώθηκε και οι γιατροί μας είπαν ότι είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ευελπιστούμε μόνο στο να αναρρώσει γρήγορα, να ξυπνήσει, να ανοίξει τα μάτια της και να μας μιλήσει. Με έχει ταράξει τόσο πολύ. Εγώ είχα μιλήσει μαζί στις 15:30 το μεσημέρι της Κυριακής και μου είπε ότι ήθελε να κοιμηθεί. Της είπα “μη σηκωθείς να περπατήσεις όμως Μαιρούλα μου” γιατί τον τελευταίο καιρό ζαλιζόταν […] Πάντως, στις 19:00-19:30 που γύρισε η κοπέλα, ήταν πεσμένη κάτω και δεν ξέρουμε πόση ώρα ήταν κάτω. Δεν έχει να κάνει με τα προηγούμενα προβλήματα υγείας της» είπε ο οικογενειακός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Θωμάς Χούντας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top