Μαίρη Χρονοπούλου: Διάρρηξη - μυστήριο στο σπίτι της ηθοποιού στην Παιανία

«Εψαχναν συγκεκριμένα... στοχευμένα», δήλωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Συναγερμός χτύπησε στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, τα ξημερώματα της Τρίτης 24 Οκτωβρίου. 

Μαίρη Χρονοπούλου: Στο σπίτι της στην Παιανία το τελευταίο «αντίο»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του παιδιού, στο οποίο κι άφησε το σπίτι η ηθοποιός μετά τον θάνατό της στις 6 Οκτωβρίου, οι άντρες της αστυνομίας έφτασαν αμέσως στο σημείο, για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για διάρρηξη. 

Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί, ενώ ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια κι είχε τοποθετηθεί μέσα σε έναν κουβά με νερό.

Μαίρη Χρονοπούλου: H αιτία θανάτου της - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Η παρέμβαση των Αστυνομικών αρχών έγινε ταχύτατα, καθώς κατέφθασαν στο σπίτι σε χρονικό διάστημα 8 λεπτών από την ενημέρωσή τους, γεγονός που διασφάλισε να μη γίνουν περισσότερες φθορές στο σπίτι αλλά και την περιουσία της εκλιπούσης, Μαίρης Χρονοπούλου. Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί κι υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης, καθώς ο χώρος ήταν αναστατωμένος, και υπήρχαν αντικείμενα άτακτα ριγμένα στον χώρο, δήλωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

«Ήταν στοχευμένη η προσπάθεια αυτή, γιατί έψαχναν συγκεκριμένους χώρους. Αφήνω αυτό το ερωτηματικό το οποίο και διερευνά η ασφάλεια Παιανίας. Εψαχναν συγκεκριμένα... στοχευμένα, αλλιώς θα έπαιρναν τις φαινομενικά ακριβές εικόνες», δήλωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού στη Ζήνα Κουτσελίνη. «Ήταν απόπειρα διάρρηξης διότι δεν έλειπαν πράγματα, αφού τα είχαμε καταγράψει», είπε στη συνέχεια. «Αυτά τα δημοσιέυματα που βγήκαν για την τεράστια περιουσία ενδεχομένως να προκάλεσαν κάποιους», συμπλήρωσε.

Μαίρη Χρονοπούλου: Συγκινημένος ο πρώην σύντροφός της στο τελευταίο «πάρτι»

«Στα σαράντα της Μαίρης θα γίνουν αυτά που υποσχεθήκαμε την ημέρα που κάναμε την κηδεία: Τα βραβεία “Μαίρη Χρονοπούλου”, η δράση για την υποστήριξη νέων που προχωράνε την επαγγελματική τους ζωή και τη φοιτητική τους ζωή και δεν έχουν τα μέσα - και το σπίτι της Μαίρης θα παραμείνει όπως έχει και θα λέγεται “Το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου” και θα είναι ανοιχτό στο κοινό. Κυρίως, θα συμμετέχουν τα παιδιά στις δράσεις αυτές. Το μόνο που ήθελε η Μαίρη ήταν να… φύγει ήρεμα. Το σπίτι θα παραμείνει όπως έχει εσωτερικά και εξωτερικά», πρόσθεσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top