Αποτροπιασμός στην Ικαρία: Άγνωστοι κρέμασαν κατσίκα σε δέντρο

Τέσσερις ημέρες βρισκόταν κρεμασμένο στο δέντρο το άτυχο ζώο

Αδιανόητη κτηνωδία στην Ικαρία: Κρέμασαν κατσίκα από δέντρο ελιάς / MEGA

Αδιανότητη κτηνωδία έλαβε χώρα στην Ικαρία. Άγνωστοι θανάτωσαν και κρέμασαν μία κατσίκα σε δέντρο.

Η φρίκη που έζησε το ζώο μέχρι να θανατωθεί ήταν απερίγραπτη και - όπως αναφέρει το MEGA - ανυποψίαστοι είδαν το την κατσίκα να κρέμεται και σάστισαν. 

Κτηνωδία στην Κεφαλονιά: Δύο ημέρες κρεμόταν σε σταυρό η αλεπού

«Ήταν μία άσχημη έκπληξη φεύγοντας από το σπίτι. Στη συνέχεια πήγα και έκανα καταγγελία σχετικά με αυτό. Αυτός ο άνθρωπος τι έκανε; Διαφήμισε τον θάνατο, μας έδειξε ότι μπορεί να σκοτώνει», αναφέρει η πρόεδρος του σωματείου φιλοζωικής, Ελισάβετ Βλαχάκη.

Για τέσσερις ολόκληρες ημέρες το άτυχο ζώο βρισκόταν στα κλαδιά του δέντρου, σε επαρχιακό δρόμο, 20 λεπτά μακριά από το λιμάνι. «Η κατσίκα είναι κρεμασμένη δίπλα στον δρόμο σε χωράφι, γνωρίζουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του χωραφιού, αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν το έκανε αυτό εκείνος ή κάποιος άλλος», πρόσθεσε η κ. Βλαχάκη.

Νέα κτηνωδία: Εστιάτορας κλώτσησε έγκυο γάτα και το άτυχο ζώο απέβαλε

Ικαρία: Πώς θανατώθηκε το ζώο 

Κάτοικοι του νησιού αναφέρουν ότι ο βασανισμός ζώων στην περιοχή είναι συχνό φαινόμενο.

«Η κρεμασμένη κατσίκα είναι ένα φαινόμενο το οποίο στην Ικαρία είναι συνηθισμένο από την άποψη ότι οι βασανισμοί ζώων είναι το κύριο μέλημά τους. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι τύποι που είναι αιμοχαρείς και σφάζουν ζώα με μεγάλη ευχαρίστηση», είπε η Γεωργία Δρακοπούλου, εκπρόσωπος φιλοζωικής ένωσης.

Κτηνωδία στη Θάσο: Δελεάζει γατάκι και το χτυπά στο κεφάλι με μπουκάλι

«Το άλλο που συμβαίνει είναι ότι επειδή πολλά κατσίκια και πρόβατα είναι ανεπιτήρητα κάποιοι τα σκοτώνουν και επιδεικνύουν το πτώμα για να καταλάβει αυτός που έχει τα κατσίκια και τα πρόβατα ότι δεν πρέπει να το επαναλάβει», αναφέρει επίσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top